BAHAR PRED VOŽDOVAC: Igramo INTENZIVNO! SPREMAMO se za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

25.08.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda traži nastavak serije..

BAHAR PRED VOŽDOVAC: Igramo INTENZIVNO! SPREMAMO se za Ligu šampiona!

Foto: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izneo je očekivanja pred utakmicu petog kola Superlige, u kojoj će njegov tim u subotu od 19 časova igrati protiv Voždovca.

Zvezda je moćno ušla u sezonu, pobedili su sve četiri utakmice uz gol razliku 15:1, a strateg crveno-belih smatra da će naredna utakmica biti drugačija.

Republika

Foto: Starsport

Barak Bahar

 

 

- Utakmica protiv Voždovca će se razlikovati od prethodnih, s obzirom da ćemo igrati na veštačkoj podlozi. Svakako je to nešto novo za mene i celokupni stručni štab, ekipa će morati drugačije da igra. Međutim, znamo da se radi o novom terenu i verujem da ćemo imati dobre uslove za igru - rekao je Bahar, pa nastavio o Voždovcu.

- Upoznati smo sa činjenicom da je Voždovac najmlađa ekipa u Superligi. Sastavili su tim od talentovanih i mladih igrača, ne samo onih koji su prošli Omladinsku školu Crvene zvezde, već i fudbalera iz drugih klubova. Voždovac je dobra ekipa, koju krasi brzina, ali i ambiciozni pojedinci. Na mojim igračima je da nastave sa dobrim partijama i da razmišljaju o svojoj igri - pohvalno je govorio izraelski stručnjak o narednom protivniku.

Domaći šampionat koriste fudbaleri Zvezde kao pripremu za izazove u Evropi.

- Uvek pripremamo ekipu sa ciljem da dobro otvori utakmicu i bude potpuno spremna za sam početak. Ipak podjednako je bitno da se isti nivo zadrži i u drugom poluvremenu, ne samo zbog rezultata, već i zbog činjenice da nas očekuju utakmice u Ligi šampiona, gde je potreban visok intenzitet igre. Potrudićemo se da visok ritam zadržimo tokom svih 90 minuta, a ne samo tokom jednog poluvremena. Igrači se naporno pripremaju za to i treniraju kako bi cilj sproveli u delo - zaključio je Barak Bahar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Delija

25.08.2023 22:04

Nije gol razlika 15-1 nego 16-1, pratite malo