POTRES NA "ČIZMI": Šampion Italije doveo ZVEZDU Bundeslige!

Autor:

Sport

29.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže veliko pojačanje iz Bundeslige.

POTRES NA "ČIZMI": Šampion Italije doveo ZVEZDU Bundeslige!

Foto: Tanjug/AP

Danski fudbalski reprezentativac Jesper Lindstrom prešao je iz Ajntrahta iz Frankfurta u Napoli, saopštio je danas šampion Italije na zvaničnom sajtu.

Kako je saopšteno, 23-godišnji ofanzivni vezista je potpisao ugovor do juna 2028. godine, a cena transfera je 25 miliona evra.

Lindstrem je ponikao u Brondbiju, gde je igrao od 2019. do 2021. godine. Leta 2021. godine prelazi u Ajntraht, za koji je nastupao do danas.

Za klub iz Frankfurta je u svim takmičenjimja odigrao 78 utakmica, a za to vreme je postigao 14 golova.

Što se tiče reprezentacije, za Dansku je odigrao deset mečeva, a uspeo je jednom da se upiše u listu strelaca.

Podsetimo, Napoli je prošle sezone osvojio titulu Serije A, prvu posle 33 godine čekanja, dok su u Ligi šampiona zaustavljeni u četvrtfinalu, pošto je bolji od njih bio Milan.

Jedan od glavnih igrača na ovom putu Napolitanaca je bio Viktor Osimen, nigerijski napadač, a svi se na jugu Italije nadaju da će Lindstrem dodatno pomoći Osimenu u narednoj sezoni, da će ga "hraniti loptama" i da će to sprečiti Nigerijca da uskoro ode iz Maradoninog grada, pošto je imao veliki broj ponuda.

Inače, odigrana su prva dva kola prvenstva Italije, a izabranici Rudija Garsije imaju maksimalnih šest bodova, nakon što su na otvaranju sezone savladali Frosinone u gostima sa 3:1, da bi zatim na svom terenu sa 2:0 pobedili Sasuolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading