SUPERLIGAŠ SMENIO TRENERA! Platio ceh lošim rezultatima!

Autor:

Sport

22.08.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastali se Novi Pazar i Dragan Aničić.

SUPERLIGAŠ SMENIO TRENERA! Platio ceh lošim rezultatima!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Novi Pazar saopštio je večeras da je sporazumno raskinuo saradnju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Draganom Aničićem.

U saopštenju se navodi da su se Pazarci zahvalili Aničiću na saradnji i poželeli mu puno sreće i uspeha u nastavku karijere.

- Klub će večeras saopštiti ime novog šefa stručnog štaba - naveo je Novi Pazar na društvenim mrežama.

Aničić (52) je preuzeo ekipu u junu, a imao je ugovor sa ovim klubom do kraja sezone. Novi Pazar se trenutno nalazi na 11. mestu superligaške tabele sa četiri boda iz isto toliko utakmica.

Novi Pazar je tako postao četvrti kolektiv u Mozzart Bet Superligi koji je krivca za rezultate nesrazmerne očekivanjima klupskih čelnika na startu takmičarske 2023/24 pronašao u stručnom kadru, posle Vojvodine, Čukaričkog i upravo Železničara.

Novosadska "stara dama", učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope i Pančevci još ranije su se razišli sa Radoslavom Batakom, Dušanom Kerkezom i Predragom Roganom, a zamenili su ih Ranko Popović, Igor Matić i Aleksandar Linta.

Kao najveći kandidat da preuzme "vruć krompir" kraj Jošanice figurira bivši reprezentativac Kipra Siniša Dobrašinović.

Beranac rođen 1977. godine nosio je dres Novog Pazara u drugoligaškom karavanu tadašnje Savezne republike Jugoslavije, ali je dugu igračku i nakon toga trenersku karijeru mahom vezao za "rajsko ostrvo".

Za reprezentaciju Kipra upisao je 28 mečeva, da bi kasnije bio i član stručnog štaba nacionalne selekcije.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading