MESEC I PO DANA TRANSFER SAGE: Glišin je "promenio" tri kluba u aktuelnom prelaznom roku!

Autor:

Sport

22.08.2023

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča mladog čuvara mreže za sportske knjige.

MESEC I PO DANA TRANSFER SAGE: Glišin je "promenio" tri kluba u aktuelnom prelaznom roku!

Foto: Privatna arhiva Milan Glišin

Izreku "Život piše romane" Milan Glišin iz Srpske Crnje je upoznao na pravi način, a tek mu je 17 godina.

Glišin je u fudbalom krenuo da se bavi u redovima Budućnosti iz Srpske Crnje, gde je već sa šest godina zauzeo svoje mesto između stativa, karijeru je kasnije nastavio u Begeju iz Žitišta, gde je debitovao za seniorski tim sa 16 godina, nastupajući u Vojvođanskoj ligi, dok je prethodnih šest meseci branio boje Proletera iz Zrenjanina u B ligi FS tog grada. 

Odličnim partijama u proteklih šest meseci, mladi čuvar mreže iz Srpske Crnje otišao je na probu u ekipu Romanije sa Pala, koja se takmiči u Republici Srpskoj. Zbog problema sa papirima, Glišin je odlučio da se spusti u Drugu ligu, konkretno u Tekstilac iz Dervente, ali se i tu javio isti problem. Posle "izleta" van granica naše zemlje, pojavio se Timok iz Zaječara koji je ponudio malom golmanu priliku, koju je Milan rado prihvatio.

Glišin je za naš portal povodom uzbudljivog prelaznog roka za njega poručio:

- Problemi sa papirima su me sprečili da ostanem u Republici Srpskoj, mogao sam da postanem član tima iz Dervente, ali je zbog moje nepunoletnosti bilo potrebno da se jedan od mojih roditelja preseli sa mnom, što nije bilo izvodljivo. Pojavila se prilika da branim boje Timoka u Zoni Istok, istu sam prihvatio i tu ću provesi sigurno šest meseci, do mog punoletstva, a za dalje ćemo videti. U Tekstilcu su mi rekli da su mi vrata širom otvorena, ali kada steknem pravo nastupa, odnosno kada napunim 18 godina. 

Milan je već odradio trening u redovima Timoka, njegovi novi saigrači za njega imaju samo reči hvale, vidi se na prvu loptu da voli sport, jako je posvećen treninzima, ali i golmanskim posebno, i to je ono što ga čini "potencijalnom" za velika dela. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading