OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA: Evo kako izgleda navijač AEK-a, kog su navijači Dinama BRUTALNO ubili! (FOTO)

Autor:

Sport

08.08.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeni sukobi u Atini.

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA: Evo kako izgleda navijač AEK-a, kog su navijači Dinama BRUTALNO ubili! (FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen/TheKellaki

Ubijeni navijač AEK-a iz Atine

Jedan navijač AEK-a iz Atine ubijen je noćas, od strane pripadnika navijačke grupe Bed blu bojs, nakon što su hrvatski navijači, u saradnji sa fanovima Panatinaikosa, napali AEK-ove navijače na OPAP areni.

Osim nastradalog momka, čak osmorica navijača su završila u bolnici, a privedeno je oko 100 navijača.

Sada se, na društvenoj mreži Tviter, pojavila i fotografija tragično nastradalog mladića. U pitanju je Mihalis Kacuris, 29-ogodišnji navijač atinskog velikana.

Grčki portal "NewsIT" otkrio je detalje ovog svirepog ubistva, zbog kog je kasnije odlučeno da se ni ne odigra prvi meč trećeg kola kvalifikacija.

- Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Povreda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji - piše pomenuti portal.

Na bezbednosnom sastanku održanom u utorak ujutru, čelnici AEK-a odgovornim smatraju zagrebački Dinamo i grčku policiju, jer smatraju da su obe strane mogle da učine više da se ovakve scene ne dogode. Na kraju, doneta je odluka da se utakmica neće održati.

Videćemo kakav će biti epilog čitave situacije, kao i da li će Dinamo iz Zagreba možda biti izbačen iz Evrope, zbog užasne tragedije koju su izazvali njegovi navijači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading