HRVATSKI DIVLJACI PRAVE HAOS PO ATINI: Dinamovi HULIGANI napadaju građane, pljačkaju prodavnice - od njihovog izgleda se svi PLAŠE! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.08.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene iz grčke prestonice.

HRVATSKI DIVLJACI PRAVE HAOS PO ATINI: Dinamovi HULIGANI napadaju građane, pljačkaju prodavnice - od njihovog izgleda se svi PLAŠE! (VIDEO)

Foto: Twitter/printscreen/_moxa_

Navijači Dinama

Huligani Dinama iz Zagreba napravili su potpuni haos u Atini prethodne noći.

Naime, u zajedničkom napadu koji su izvršili Bed blu bojsi, kao i pristalice Panatinaikosa, napadnuti su simpatizeri AEK-a, i to u blizini OPAP arene, njihovog stadiona.

U napadima je jedan mladić, star 22 godine, izgubio život, još njih osmorica su u bolnici, a pojavile su se i jezive informacije da je tokom divljaštva hrvatskih navijača povređena i 12-ogodišnja devojčica, kojoj je kamenom razbijena glava.

Pored brutalne tuče, tamošnji mediji prenose da su huligani napadali obične građane i oštetili brojne prodavnice, i da trenutno u Atini vlada pravo ratno stanje, a da se ljudi plaše da izađu na ulice glavnog grada.

Grke najviše nervira činjenica da je UEFA zabranila prisustvo gostujućih navijača na ove dve utakmice kvalifikacija, a da su ranije, na društvenim mrežama, osvanuli snimci dugačke kolone vozila sa hrvatskim navijačima. Ipak, niko nije reagovao.

Građani su prikazivali i rutu, dugački više stotina kilometara, koju su navijači Dinama morali da pređu pre dolaska u grčku prestonicu, a da ih niko nije zadržao.

Podsetimo, neredi su izbili pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a prema prvobitnom planu, odigravanje je bilo zakazano za utorak, od 20:45. Ipak, videćemo da li će fudbaleri grčkog i hrvatskog šampiona večeras na teren na OPAP arenu.

Inače, revanš meč je zakazan za sledeći utorak, a početak meča je u 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading