ISPLIVALI SNIMCI TUČE U ATINI: Navijači Panate pomogli Hrvatima - kako su Dinamovi HULIGANI završili u Grčkoj? (VIDEO)

Autor:

Sport

08.08.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarne scene iz prestonice Grčke.

ISPLIVALI SNIMCI TUČE U ATINI: Navijači Panate pomogli Hrvatima - kako su Dinamovi HULIGANI završili u Grčkoj? (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/hooliganscz1999

Tuča u Atini

Dvadesetdvogodišnji navijač AEK-a preminuo je, nakon što je više puta uboden nožem u tuči sa Bed Blu Bojsima, huliganima Dinama iz Zagreba.

Naime, u ponedeljak uveče je izbio sukob u Atini, koji su izazvali navijači hrvatskog šampiona, kada su ispred OPAP arene napali pristalice AEK-a. Nažalost, jedan mladić je preminuo, dok su još njih osmorica hospitalizovana, od čega tri Grka i pet Hrvata.

Prema informacijama grčkog portala Protothema.gr, do sada je izvršeno 96 hapšenja, a uhapšeni su odvedeni u GADA (Generalna policijska uprava Atike), gde se trenutno ispituju. 

Takođe, prema brojnim izveštajima, fanovi Dinama su imali pomoć navijača Panatinaikosa, a da su ove dve grupe zajedno napali navijače AEK-a, koji su se nalazili u OPAP areni

Ono što je ključno pitanje jeste kako su se uopšte Dinamovi huligani našli u Grčkoj? Naime, UEFA je donela odluku da na obe utakmice zabrani prisustvo gostujućih navijača, a deluje nemoguće da je grupa od oko 200 huligana iz Zagreba mogla neometano da uđe u državu. Jasno je da je neko zakazao.

U svetlu tragične vesti o smrti navijača AEK-a, nije poznato da li će organizatori dozvoliti održavanje fudbalske utakmice.

Podsetimo, u pitanju je prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a prema prvobitnom planu, odigravanje je bilo zakazano za utorak, od 20:45. Ipak, videćemo da li će fudbaleri grčkog i hrvatskog šampiona večeras na teren na OPAP arenu.

Inače, revanš meč je zakazan za sledeći utorak, a početak meča je u 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading