SREĆO, POGLEDAJ PARTIZAN! Crno-belima skraćen spisak rivala za plej-of Lige konferencija, najveća mina u Španiji

Autor:

Sport

07.08.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA skratila spisak potencijalnih rivala Partizana u plej-ofu Lige konferencija, pod uslovom da izbace Sabah. Žreb u 14 časova crno-bele može da pošalje u Španijju, ali i Rumuniju, Mađarsku...

SREĆO, POGLEDAJ PARTIZAN! Crno-belima skraćen spisak rivala za plej-of Lige konferencija, najveća mina u Španiji

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol na TSC areni

Fudbaleri Partizana saznali su potencijalni put do grupne faze Lige konferencija nakon što je UEFA skratila spisak za današnji žreb plej-ofa, odnosno grupisala ekipe, pa su se crno-beli našli u Grupi 4 kao nosioci. Izabranike Igora Duljaja, najpre, očekuje dvomeč s azerbejdžanskim Sabahom u trećem kolu kvalifikacija, prvo na gostovanju u četvrtak, pa za nedelju dana u Humskoj, a ako tu izbore prolaz doći će na korak do trećeg po rangu UEFA klupskog takmičenja.

Foto: Printscreen/UEFA

 

Crno-beli će potencijalnog rivala saznati na današnjem žrebu u Nionu u 14 časova, a već sada je poznato da će u Humskoj prizivati sreću jer su imena potencijalnih protivnika na skraćenom spisku "šarena". Svakako najveća mina za "parni valjak" je španska Osasuna, koja je jedina sigurna u plej-ofu, doduše tek posle pomilovanja UEFA koja je pretila da će je izbaciti iz Evrope zbog finansijskih problema. Preostala četiri protivnika dolaze, takođe, iz dvomeča prethodne runde u kojoj je i Partizan. Tako crno-beli posle Azerbejdžana mogu i u komšiluk i na sever Evrope. Naime, potencijalni protivnici su pobednici mečeva Rapid Beč - Debrecin, FSCB - Nordsjiland, Rosenborg - Harts i Celje - Neman Grodno.

Gledajući snagu protivnika jasno je da će, bar na papiru, u Humskoj najviše prizivati pobednika poslednjeg para u kojem se sastaju predstavnici Slovenije i Belorusije. S druge strane, predstavnici Norveške i Škotske su uvek nezgodni za naše ekipe, dok bi dueli protiv Austrijanaca, Mađara i Rumuna sigurno bili neizvesni do kraja revanša.

U svakom slučaju Partizan će morati da odigra na visokom nivou najpre protiv Sabaha, a onda da gleda prema plej-ofu. Dueli poslednje runde kvalifikacija za Ligu konferencija igraće se 24. i 31. avgusta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading