OMRI GLAZER OTVORENO: Beograd mi se MNOGO dopada! Natho mi je POMOGAO, ali ću mu odbraniti PENAL!

Autor:

Sport

29.07.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski čuvar mreže uživa u Crvenoj zvezdi i prestonici Srbije.

OMRI GLAZER OTVORENO: Beograd mi se MNOGO dopada! Natho mi je POMOGAO, ali ću mu odbraniti PENAL!

Foto: Starsport

Omri Glazer

Došao je sa nezahvalnim zadatkom, da nasledi Milana Borjana - ljubimca delija i legendu kluba iz Ljutice Bogdana, ali je od prvog dana pokazao da će biti "stena" na golu i nepremostiva prepreka.

Omri Glazer se iskazao intervencijama u pripremnim utakmicama, i dokazao svim skepticima da je dostojan jedinice koju su nosili mnogi velikani Crvene zvezde.

U razgovoru za Republika.rs dotakao se snalaženja u Beogradu, i svog nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije Izraela, a sada velikog rivala Bibrasa Natha:

- Pre nego što sam došao nisam znao ništa o Srbiji i Beogradu, pa sam zvao Bibrasa da mi prenese važne stvari. Rekao mi je sve najlepše o gradu i to mi je značilo.

Kako kaže Omri, nije imao dileme oko dolaska u ekipu Zvezde:

Čim je stigla ponuda, nisam se dvoumio. Znam koliko je ovo veliki klub i kakva je prilika za mene. Želeo sam što pre da završimo sve i da se posvetim pripremama.

Dotakao se i "peckanja" sa Nathom:

On je dobar izvođač penala, ali ja ih još bolje branim, tako da se nadam da ako budemo u toj situaciji da ću ga zaustaviti - rekao je Glazer.

Kompletnu izjavu pogledajte u videu ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Znamo

29.07.2023 18:32

BEIGRAD TI SE DOPADA ALI NOVAC JOS VISE