DOBRA I LOŠA VEST ZA DULJAJA! Partizan se susreo sa IZNENADNIM problemom!

Autor:

Sport

28.07.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na otvaranju superligaške sezone gostuju u Bačkoj Topoli.

DOBRA I LOŠA VEST ZA DULJAJA! Partizan se susreo sa IZNENADNIM problemom!

Foto: Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj

Partizan je tokom dana predstavio dva pojačanja, u liku Mateusa Saldanje i Aranđela Stojkovića.

Brazilski napadač iz Džef junajteda zvanično je zadužio crno-belu opremu, međutim, klub iz Humske je strahovao da li će za njega dobiti neophodan TMS sertifikat.

Na njihovu sreću, stigao je u poslepodnevnim satima, pa je problem sa Saldanjom rešen, što znači da će trener "parnog valjka" Igor Duljaj moći na njega da računa na jesenjoj premijeri.

Foto: FK Partizan

Mateus Saldanja

Doskorašnji prvotimac Nefčija je odradio samo dva treninga sa Partizanom, ali je u klubu iz Azerbejdžana prošao ceo trenažni proces tokom priprema, pa je fizički potpuno fit.

Treba očekivati, međutim, obzirom da je nedavno došao, da utakmicu u Bačnoj Topoli počne sa klupe za rezerviste, dok će ga šef struke Duljaj po potrebi ubaciti u igru, kada bi usledilo "vatreno krštenje" u timu crno-belih.

Nasuprot Brazilcu, desni bek Aranđel Stojković je takođe danas dobio sertifikat i cela procedura je kompletirana, ali neće biti u kokurenciji za sastav, jer mu Topolčani nisu izdali neophodne papire.

Partizan će, podsetimo, ove sezone igrati u kvalifikacijama za Ligu Konferencija, a njegov rival u trećem kolu biće bolji iz duela Sabah-RFS. Tim iz Azerbejdžana je slavio u prvom meču na gostovanju u Rigi (2:0) i nalazi se pred prolaskom u narednu fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading