NIKADA NE OTPISUJTE PARTIZAN: Duljaj poslao MOĆNU PORUKU grobarima pred početak nove sezone!

Autor:

Sport

28.07.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener crno-belih izneo očekivanja uoći okršaja sa Topolčanima.

NIKADA NE OTPISUJTE PARTIZAN: Duljaj poslao MOĆNU PORUKU grobarima pred početak nove sezone!

Foto: Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj oglasio se pred početak takmičenja u Mozzart Bet Superligi Srbije. Crno-beli u subotu od 21 čas gostuju učesniku kvalifikacija za Ligu šampiona u Bačkoj Topoli viceprvaku naše zemlje.

Ne možemo da budemo lošiji nego prošle sezone. Niko nije verovao da možemo da završimo četvrti, pa se to dogodilo. Snosim deo odgovornosti što se toga tiče - počeo je Duljaj, a potom je dodao:

Nisam ja neki inadžija, ali može da probudi motiv kod igrača, navijača, da nas bude više, da budemo jači. Moje kućno vaspitanje mi govori da mora da se poštuje sportski rival, tako su nas učili u Partizanu. Uvek sam za to da ima što jačih timova u ligi, jer će to biti interesantno navijačima, a i dobro za srpski fudbal.

Kormilar "parnog valjka" je otkrio da mu je pozicija centralnog defanzivca deficitarna.

U ovom trenutku imamo samo trojicu štopera, tako da nam je potrebno pojačanje. Imamo problem i sa krilima, jer se Jevremović povredio. Imamo i mladog Trifunovića, dosta puta je dobio šansu, pokazao ogroman potencijal, imaće minutažu.

Duljaj se dotakao i rasporeda, koji ne ide na ruku klubu iz Humske.

Rekao sam u klubu da će tako biti: prvo protiv TSC-a, pa sa Vojvodinom drugo kolo. Teško je igrati prvu utakmicu protiv vicešampiona, odličan je to tim, sa ambicioznim trenerom, koji voli da igra fudbal. Tamo je uvek bilo dosta golova. Ukoliko ne budemo imali podršku navijača, biće nam veoma teško. Po onom što sam video, ipak, znam da će ih sutra biti u velikom broju. Pozivam ih da dođu, bez njih ne možemo da ostvarimo ono što želimo - poručio je Igor Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading