U DVE REČENICE: Pitali smo Vazuru šta se dešava sa dugom za struju, direktor Partizana objasnio kako stoje stvari!

Autor:

Sport

29.07.2023

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se čelnik crno-belih o gorućoj temi.

U DVE REČENICE: Pitali smo Vazuru šta se dešava sa dugom za struju, direktor Partizana objasnio kako stoje stvari!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Nova sezona samo što nije počela, a previranja u Humskoj ne prestaju. Pitanje duga za struju je još uvek aktuelno, a tim povodom kontaktirali smo generalnog direktora fudbalske sekcije crno-belih Miloša Vazuru.

On je odgovornost prebacio na rukovodstvo JSD Partizan.

- Obratili ste se na pogrešnu adresu. Mi nemamo dug za struju, to vidite sa ljudima iz JSD Partizan, na njima je to reše - objasnio je Vazura za portal "Republika.rs".

Podsetimo da je vest o nestanku struje u Humskoj isplivala još u prvoj polovini jula, a očigledno je da problem i dalje postoji, te da remeti funkcionisanje i fudbalskog kluba i sportskog društva.

"Parni valjak" od 21 čas gostuje vicešampionu Srbije, ekipi TSC-a u Bačkoj Topoli u okviru 1. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a očekivanja trenera Igora Duljaja možete pročitati OVDE.

U međuvremenu se pojavila informacija da je krilni napadač Fuseni Dijabate blizu jednogodišnje pozajmice u Salernitanu, ali je ona demantovana od strane sportskog direktora Beograđana Ivice Kralja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BAGRA MORA DA ODE MORA

11.08.2023 16:01

VUCIBATINA VAZURA DOBIO MORKOV ! DOBRO ODRADJUJE ZADATAK. KRIMOS U FOTELJI