TERZIĆ ZALUDEO DELIJE: "U Zvezdi šest, sedam novih igrača - cilj su POBEDE u Ligi šampiona!"

Autor: Radovan Bibić

Sport

19.06.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan je stav generalnog direktora našeg najuspešnijeg kluba.

 

 

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas, 19. juna, na prozivci trenera Baraka Bahara pred početak naredne sezone.

Ekipa iz Ljutice Bogdana je preko leta doživela velike promene, pre svega na klupi, pošto je Miloša Milojevića zamenio Izraelac Barak Bahar, koji je sa sobom doveo i ostatak stručnog štaba.

Izraelac može da računa na 34 fudbalera, od čega mu se njih 26 danas odazvalo, dok će se još osmorica kasnije priključiti.

Na prozivci se pojavio i Zvezdan Terzić, generalni direktor beogradskog kluba, koji je istakao kakve su ambicije u narednoj sezoni.

- Ambicije su, kao i svake godine, velike, svesni smo da moramo da zadovoljimo ambicije kluba kakav je Crvena zvezda. Cilj je titula, što više pobeda u prvenstvu, kao i što veći broj pobeda u LŠ - istakao je Terzić.

Foto: Dragan Kadić

Zvezdan Terzić sa fudbalerima Crvene zvezde

Dodao je da se nada da će saradnja sa Barakom Baharom biti uspešna.

- Ranije smo čekali žreb za prvo kolo kvalifikacija, a danas smo fokusirani na 19. septembar, kada je zakazana prva utakmica u Ligi šampiona. Danas smo predstavili Bahara, nadam se da će saranja biti uspešna, i nadam se da će zadovoljiti sve ambicije kluba i navijača.

Terzić je istakao i da je timu potrebna nova energija i da će stići šest do sedam novih imena.

- Jedna era je pri kraju, Zvezdi treba sveža krv, nova energija, otprilike će biti šest do sedam novih igrača u prvih 11. Nadam se da ćemo finiširati tim i da ćemo na putu za Zlatibor, koji je planiran za četvrtak, imati gotov tim - rekao je Zvezdan Terzić.

Ostatak njegove izjave možete pogledati u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading