PODRHTAVA OSTRVO: Vlahović blizu prelaska u engleskog VELIKANA!

Autor:

Sport

13.06.2023

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač je na izlaznim vratima kluba iz Torina.

PODRHTAVA OSTRVO: Vlahović blizu prelaska u engleskog VELIKANA!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Sportski direktor Juventusa Đovani Mana pregovara sa predstavnicima Čelsija u vezi transfera srpskog fudbalskog reprezentativca Dušana Vlahovića u londonski klub, prenosi "Gazeta delo Sport".

Italijanski mediji navode da je Mana u Londonu razgovarao sa direktorima Čelsija, koji su zainteresovani za srpskog napadača. Mana je saopštio da je Juventus spreman da sasluša sve ponude za Vlahovića.

- Juventus i Čelsi su otvorili pregovore u vezi transfera Vlahovića. Međutim, posao nije blizu realizacije, jer Čelsi nudi Juventusu Romelua Lukakua i Rubena Loftusa Čeka i novac za srpskog fudbalera. Čelsi želi na ovaj način da smanji cenu transfera za Vlahovića, ali Juventus insistira da srpski fudbaler može da napusti Torino samo uz novčano obeštećenje - navodi italijanski list.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Za reprezentativca Srbije zainteresovan je i Bajern, koji želi da dovede kvalitetnog napadača u letnjem prelaznom roku. Transfermakt procenjuje da Vlahović vredi 75 miliona evra.

Vlahović (23) je u Juventus stigao početkom 2022. godine iz Fiorentine. On je ove sezone za Juventus odigrao 42 meča i postigao je 14 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading