DOVEDITE NAM SRBE ZA TROFEJE! Navijači engleskog velikana ZAGRMELI: Želimo ovaj TANDEM "orlova" u timu!

Autor:

Sport

05.06.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneli su fanovi čuvenog kluba svoje mišljenje.

DOVEDITE NAM SRBE ZA TROFEJE! Navijači engleskog velikana ZAGRMELI: Želimo ovaj TANDEM "orlova" u timu!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Srpski fudbaleri veoma su traženi na transfer pijaci.

Mnogi naši reprezentativci imaće unosne ponude na leto, a centralne figure predstojećeg prelaznog roka mogli bi da budu Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić.

Ovaj tandem "orlova" biće na meti Arsenala ako čelnici londonskog kluba poslušaju svoje navijače. O čemu se zapravo radi?

Navijački portal "Just Arsenal" analizirao je tim i došao do zaključka da su timu potrebni napadač Juventusa Dušan Vlahović i vezista Lacija Sergej Milinković-Savić kako bi trofeji konačno počeli da stižu u vitrine ovog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić

 

- Potreban nam je napadač, potreban nam je Dušan Vlahović. Profil igrača koji može da postigne 20 ili 30 golova u sezoni. Imamo solidne napadače, ali zamislite da se neko od Martinelija, Sake ili Edegarda povredi. Zar ne bismo svake sezone volili da imamo Van Persija? Pa naravno da bismo. Vlahović bi mogao da bude odlično rešenje - ističu u tekstu pomenutog portala, a zatim se nadovezuju na Sergeja:

- Sergej igra odlično. Trebalo bi i njega da kupimo, jer ćemo onda imati čvrstinu na sredinu terena.

Podsetimo, Arsenal je dugo bio na prvom mestu Premijer lige ove sezone, ali je kasnije ipak titulu morao da prepusti Mančester sitiju, pa su navijači londonskog velikana ostali više nego razočarani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading