DIVAN GEST: Stefan Savić DONIRAO veliki novac!

Autor:

Sport

09.05.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski fudbaler očigledno nije zaboravio svoj tim.

DIVAN GEST: Stefan Savić DONIRAO veliki novac!

Foto: Tanjug/AP

Stefan Savić, fudbaler Atletiko Madrida, donirao je Partizanu 5.000 evra, u sklopu akcije "Jedan Partizan imamo", koja je pokrenuta krajem prošlog meseca na inicijativu navijača crno-belog tima, a sa ciljem da se skupi dovoljna količina novca da se vrati državi, kojoj se duguje za porez.

Veliki broj navijača ovog tima se odazvao, veliki broj poznatih ličnosti takođe, a sada se na listi pojavilo i ime Stefana Savića, koji je dres ove ekipe nosio u sezoni 2010/11.

Juče se akciji priključio i Stevan Jovetić, takođe bivši igrač crno-belih, a tu su i Aleksandar Mitrović, Vuk Rašović, kao i brojne druge poznate ličnosti vezane za Partizan.

Foto: Starsport

Stefan Savić i Andrija Kaluđerović

Anonimni uplatilac je i dalje prvi sa doniranih 12.000.000 dinara, dakle nešto više od 100.000 evra. Za njim slede Milija Babović, Ostoja Mijailović i Nebojša Šaranović, koji su donirali tačno 100.000 evra. 

Savić je trenutno 19. na listi najvećih donatora, na deobi 12. mesta su Vuk Rašović i Stevan Jovetić, koji su uplatili 1.170.000 diara, dok je na 17.  Aleksandar Mitrović sa sumom od 662.155.

Što se tiče samih košarkaša Partizana, podsetimo da njih u sredu, od 21 čas, očekuje ključni peti duel protiv Real Madrida, i to u Španiji. Pobednik će sebi obezbediti mesto na F4 turniru Evrolige, gde čeka Barselona, koja je sa 3:0 savladala Žalgiris.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading