ISTORIJA DUELA ZVEZDE I PARTIZANA OVO NE PAMTI! Kvote u 170. derbiju iznenadiće delije i grobare!

Autor:

Sport

25.04.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u 170. okršaju najtrofejnijih srpskih klubova, ali meč u Humskoj neće imati rezultatsku važnost za novog-starog šampiona.

ISTORIJA DUELA ZVEZDE I PARTIZANA OVO NE PAMTI! Kvote u 170. derbiju iznenadiće delije i grobare!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana

Crvena zvezda je pobedom protiv TSC-a na stadionu "Rajko Mitić" osigurala šestu uzastopnu titulu, a 34. u klupskoj istoriji, dok je Partizanu predstojeći derbi od veoma velikog značaja!

Svaki drugi ishod osim pobede, dodatno bi udaljio crno-bele od, ionako otežanog puta do druge pozicije, koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Neuspesi u okršajima sa Čukaričkim i dva vezana poraza, doveli su izabranike Igora Duljaja u gotovo (ne)moguću situaciju, pa im je trijumf u sutrašnjem meču neophodan!

Svesne su toga i kladionice, koje su prvi put u poslednjih nekoliko decenija, dale čudnu kvotu na pobedu Partizana, iako domaćin ima čak 28 bodova manje od najljućeg rivala sa Topčiderskog brda.

Republika

Foto: Starsport

 

Naime, bukmejkeri su odredili koeficijent 2.05 za uspeh crveno-belih, remi se "plaća" 3.45, dok se "kec" i trijumf tima iz Humske kotira sa ogromnih 4.15.

Ne pamti se kada je bila ovako velika kvota na domaćina u večitim derbijima, u bogatoj istoriji utakmica između najvećih srspkih klubova.

Susret na stadionu u Humskoj počinje od 18.30 časova, pravdu će deliti Beograđanin Dejan Trifković, pomagaće mu Svetozar Živin iz Novog Sada i Goran Beljin iz Bele Crkve. Glavni u VAR sobi biće Pavle Tomić, dok će ulogu AVAR sudije imati Milovan Ristić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading