MORAMO DA POMOGNEMO VLAHOVIĆU: Konačno je neko stao u ODBRANU srpskog golgetera!

Autor:

Sport

09.04.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasno je da se Dušan ne snalazi u ovakvoj postavci ekipe iz Torina.

MORAMO DA POMOGNEMO VLAHOVIĆU: Konačno je neko stao u ODBRANU srpskog golgetera!

Foto: Tanjug/AP

Reakcije Dušana Vlahovića tokom meča Juventus - Sampdorija

Fudbaleri Juventusa su doživeli poraz u derbi meču 29. kola italijanske Serije A, pošto su poraženi u Rimu od ekipe Lacija sa 2:1 (1:1).

Domaćin je stigao do vođstva preko Sergeja Milinkovića Savića, Rabio je poravnao pred kraj prvog dela igre, ali je Matija Zakanji sačuvao sva tri boda u prestonici.

Još jedan neprimetan meč je odigrao Dušan Vlahović, a italijanski mediji su to samo dočekali, kako bi nastavili sa kritikama. Ipak, konačno je neko stao u odbranu srpskog golgetera, a u pitanju je Marko Landuči, pomoćni trener Juventusa, koji je juče vodio tim, pošto je Masimilijano Alegri bio sprečen da zbog bolesti doputuje u Rim.

- Vlahović? Nismo mu mnogo pomogli u prvom poluvremenu. Napadačima su potrebni golovi i pošteno je reći da mu nismo stvorili dovoljno prilika. Bili smo svi pomalo mekani u prvom poluvremenu - rekao je Landuči.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

On je zatim dodao i da je obavio razgovor sa napadačem reprezentacije Srbije.

- Razgovarao sam s njim posle utakmice. Rekao mi je da smo imali dobro drugo poluvreme i da je prvo trebalo da bude bolje. Ali, to sam već znao - poručio je Landuči.

Poslednji gol u Seriji A Vlahović je postigao početkom februara kada je bio dvostruku strelac protiv Salernitane. Nakon toga, protivničke mreže je tresao samo u Ligi Evrope, protiv Nanta, odnosno Frajburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading