SPEKTAKL NA OLIMPIKU PRIPAO LACIJU: Sergej pogotkom SRUŠIO Juve, Vlahović i Kostić BEZ UČINKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2023

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč u prestonici Italije je pripao domaćoj ekipi.

SPEKTAKL NA OLIMPIKU PRIPAO LACIJU: Sergej pogotkom SRUŠIO Juve, Vlahović i Kostić BEZ UČINKA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić slavi pogodak

Fudbaleri Lacija su stigli do jako vredne pobede, pošto su u derbiju 29. kola Serije A savladali na svom stadionu Juventus sa 2:1 (1:1).

Strelci za domaći tim su bili Sergej Milinković Savić u 38, odnosno Matija Zakanji u 53. minutu, dok je jedini gol za goste iz Torina postigao Adrijan Rabio u 42. minutu susreta.

Videli smo sjajan meč na Olimpiku, koji je nešto sporije krenuo. Ipak, u finišu prvog dela igre smo videli pravu eksploziju. Prvi je do gola stigao Lacio, i to preko Sergeja Milinkovića Savića. Odlično se srpski reprezentativac snašao u kaznenom prostoru rivala, blago je odgurnuo Aleksa Sandra, ali nedovojlnom jačinom da napravi faul, a zatim je rutinskim udarcem savladao Vojćeha Ščensnog.

Ipak, samo četiri minuta kasnije su gosti izjednačili. Nakon kornera se najbolje snašao Adrijan Rabio, koji je uspeo da ugura loptu u mrežu i donese svom timu izjednačenje.

Samo osam minuta u nastavku je trebalo domaćoj ekipi da dođe do novog vođstva. Sjajna akcija, zatim još lepša asistencija Luisa Alberta, a sve je to krunisao Matija Zakanji svojim golom.

Videli smo do kraja brojne napada Juvea, veliki broj udaraca u finišu, ali nisu uspeli da stignu do izjednačujućeg pogotka.

SMS i Filip Kostić su odigrali svih 90 minuta za svoje ekipe, dok je ponovo neprimetni Dušan Vlahović zamenjen u 65. minutu meča.

Lacio se ovom pobedom učvrstio na drugom mestu na tabeli, sa 58 osvojenih bodova, dok je Juventus i dalje na sedmom mestu, sa 44 boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading