VRATIO SE! Prosinečki ponovo na mestu uspeha - navijači ODUŠEVLJENI! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.03.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Veliki klubovi imaju mnogo navijača, ali je ovde drugačije i jako posebno."

VRATIO SE! Prosinečki ponovo na mestu uspeha - navijači ODUŠEVLJENI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ogroman i neizbrisiv trag je Robert Prosinečki ostavio u Crvenoj zvezdi. Osvajanjem Kupa šampiona 1991. igrački se oprostio od kluba iz Ljutice Bogdana i počeo internacionalnu karijeru, a jedan od timova za koje je nastupao bio je i Portsmut. U dresu engleske ekipe Robi je nastupao u sezoni 2001/02.

Za Portsmut je odigrao 35 utakmica (devet golova), a navijači još pamte njegove majstorije. Pokazali su to minulog vikenda kada se na Fraton parku pojavio uoči trećeligaške utakmice protiv Šefild Venzdeja. Legendarni fudbaler je dočekan ovacijama.

 

 

- U mojoj godini u Portsmutu, navijači su me voleli, a verujem da sam igrao jako dobro za njih i zbog toga sjajno vratiti se ovde. Igrati za ovaj klub je bilo neverovatno i posebno, a i sada vidim da ljudi ovde žive i dišu za fudbalski klub. Veliki klubovi imaju mnogo navijača, ali je ovde drugačije i jako posebno. Navijači su jednako glasni kao pre, bilo da pobeđuju ili gube, tako se vidi lojalnost klubu - rekao je Prosinečki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading