OMAŽ PARTIZANU IZ MOLDAVIJE: Trener Šerifa pun respekta prema crno-belima!

Autor:

Sport

15.02.2023

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Moldavaca se biranim rečima oglasio o srpskom vicešampionu.

OMAŽ PARTIZANU IZ MOLDAVIJE: Trener Šerifa pun respekta prema crno-belima!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Roberto Bordin, povratnik na klupu Šerifa, imao je samo reči hvale za Partizan pred prvi meč plej-ofa Lige konferencija, koji će biti odigran u četvrtak sa početkom od 21 čas.

Ćeka nas jako važan meč sutra i spremni smo za njega. Protivnik je dobro organizovan, imaju dobar napad - naveo je Bordin, a potom je dodao:

Svaki trener voli da vidi pun stadion, ali tako je kako je. Možda će to uticati na igru. Lično bih voleo da su na tribinama i naši i protivnički navijači. Dosad nisam imao ovakvo iskustvo i žao mi je što je sada tako.

Strateg moldavskog predstavnika se pozabavio i kadrovskom situacijom.

Abu Utara neće igrati jer je već duže povređen. Imamo neke nove igrače u timu, a četvorice nema u odnosu na raniji spisak jer su napustili klub. Sutra ćemo odlučiti ko će putovati u Kišinjev.

Bordin se ove zime vratio u klub, u kom je prethodno bio trener od oktobra 2016. do aprila 2018. I odmah po dolasku promenio je kapitena, dodelivši traku novajliji iz Bastije, marokanskom vezisti Aminu Talalu.

- Pred nama je nova sezona, trener je nov i morao sam da donesem neke odluke. Amin se dobro pokazao, pruža 100 odsto mogućnosti. Imamo više lidera u svlačionici, a svi zajedno treba da pomažemo jedni drugima da idemo u željenom smeru - zaključio je trener Šerifa.

Podsetimo da je revanš u Humskoj na programu narednog četvrtka, a pobednik dvomeča overiće vizu za osminu finala najmlađeg evropskog klupskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading