U prvom meču želimo da završimo posao: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde preti crno-belima!

Autor:

Sport

03.08.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme i da srpski fudbalski vicešampion započne evropsku odiseju.

U prvom meču želimo da završimo posao: Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde preti crno-belima!

Foto: Tanjug/AP

U okviru 3. kola kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope fudbaleri Partizana odmeriće snage sa kiparskim AEK-om iz Larnake. Prvi susret dve ekipe na programu je u četvrtak 4. avgusta sa početkom od 18 časova, a usled katastrofalnih rezultata na startu nove sezone u domaćem šampionatu, crno-beli su na "Rajsko ostrvo" otputovali ophrvani velikim problemima.

Jedna od glavnih uzdanica kiparskog kluba jeste nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i srpski reprezentativac Nenad Tomović koji je za "Sportal" izneo svoja očekivanja pred duel sa ekipom trenera Ilije Stolice:

- Očekivanja su nam pozitivna. Pratimo celu situaciju u Partizanu. Želimo da iskoristimo te turbulencije i lošu atmosferu kod njih i da već u prvom meču završimo veći deo posla - izneo je očekivanja Nenad Tomović pa nastavio:

- Moramo da budemo agresivni, da pokušamo da ih pritisnemo visoko. Oni nisu navikli u srpskom prvenstvu da im neka ekipa izađe u presing i napadne, dominantni su, protiv njih su ekipe povučene, ostavljaju im prostora za igru. Mi ćemo se truditi da tako ne bude, da od prvog minuta krenemo agresivno.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Tomović

 

Nenad Tomović je iskoristio i priliku da srpskoj sportskoj javnosti predstavi ekipu u kojoj nastupa od prethodne godine:

- AEK je mlad klub, osnovan 1994. godine. Nema veliki broj navijača. Stadion je kapaciteta oko osam, devet hiljada mesta. Ipak, oni koji dođu, pravi su fanatici, baš vole klub. Naprave odličnu atmosferu, kao da ih je 20 hliljada. Mnogo će nam značiti njihova podrška, biće vetar u leđa. Ali, da napomenem, Kiprani su naš bratski narod, pravoslavni, nikakvih incidenata i prozivki na račun Partizana neće biti. Očekuje se prava fudbalska atmosfera - zaključio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Inače, trideesetčetvorogodišnji fudbaler je tokom svoje bogate profesionalne karijere nastupao za ekipe Rada, Crvene zvezde, Đenove, Lećea, Fiorentine. Kijeva i SPAL-a pre nego što se 2021. godine preselio na "Rajsko ostrvo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading