Kao da su se kamenjem na Boga bacali: Partizan saznao imena potencijalnih rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Autor:

Sport

17.07.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško. Izuzetno teško će biti fudbalerima srpskog vicešampiona u kvalifikacijama za drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.

Kao da su se kamenjem na Boga bacali: Partizan saznao imena potencijalnih rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Foto: Starsport

Liga Evrope

Fudbaleri Partizana u ponedeljak 18. jula saznaće ime potencijalnog protivnika u kvalifikacijama za ovosezonsku Ligu Evrope.

Ekipa trenera Ilije Stolice u kvalifikacije ulazi od treće runde i za protivnika će imati jednu od ekipa koja stiže iz elitnog takmičenja, a to će biti poraženi iz sledećih mečeva:

Midtjiland (Danska) - AEK Larnaka (Kipar)

Dinamo Kijev (Ukrajina) - Fenerbahče (Turska)

Foto: uefa.com/printscreen

Pred žreb za 3. kolo kvalifikacija Lige Evrope

 

Potpuno je jasno da crno-bele već u prvoj rundi očekuje izuzetno težak protivnik, ali je potpuno jasno da bi u grupi teških, sigurno svi u Humskoj bili donekle zadovoljni kada bi im se na suprotnoj strani našao kiparski predstavnik koji sigurno predstavlja najpogodnijeg rivala.

Republika

Foto: Starsport

Neće ni malo biti lako u Evropi - Ilija Stolica

 

Treba npaomeuti da je već sada poznat i spisak potencijalnih rivala crno-belih u eventulanom plej-ofu. Na toj listi se nalaze belgijski Gent, bečka Asutrija, Harts iz Edinburga, kiparska Omonija, turski Sivas, Dnjepar iz Ukrajine i danski Silkeborg.

Na prvi pogled moglo bi se reći da su potencijalni protivnici u plej-ofu donekle i lakši u odnosu na treću kvalifikacionu rundu, ali ipak treba do te faze takmičenja i stići.

Žreb kvalifikacija za Ligu Evrope obaviće se u Nionu u ponedeljak 18. jula sa početkom od 13 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading