PODRHTAVA MARAKANA: Napadač velikana stiže u Zvezdu!

Autor:

Sport

27.05.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac na pragu Ljutice Bogdana!

PODRHTAVA MARAKANA: Napadač velikana stiže u Zvezdu!

Foto: Starsport

Marakana

Nedeljama unazad se spekulisalo da Crvena zvezda želi na leto da dovede Artjoma Dzjubu, ali je pre nekoliko dana Zvezdan Terzić potvrdio da je šampion Srbije odustao od iskusnog Rusa.

Crveno-beli su se sada okrenuli drugim opcijama, a kako piše "MaxBet sport" na meti kluba sa "Marakane" je saigrač Milana Borjana iz reprezentacije Kanade Kajl Larin.

U pitanju je napadač turskog velikana Bešiktaša, sa kojim mu 30. juna ističe ugovor, pa bi u Ljutice Bogdana stigao kao slobodan igrač.

Larin je ove sezone za Bešiktaš odigrao 38 utakmica u svim takičenjima, a upisao je osam golova i jednu asistenciju. Međutim, mnogo ubojitiji je bio prethodne, kada je na 45 nastupa postigao 23 pogotka, a imao je i šest pasova koji su rezultirali uspešnom egzekucijom njegovih saigrača.

Ovaj Kanađanin ima 27 godina i podjednako dobro se snalazi na mestu centarfora i na oba krila. U Bešiktaš je stigao pre četiri godine, a prethodno je igrao u MLS ligi.

Za reprezentaciju Kanade je na 50 utakmica postigao 24 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jovan

28.05.2022 18:56

Naši klubovi kupuju samo neke "ostatke"