MITAR NIJE ZA PREMIJER LIGU: Trener Fulama šokirao Englesku, navijači čupaju KOSU SA GLAVE!

Autor:

Sport

25.04.2022

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno da Aleksandar Mitrović nije očekivao ovakve reči od portugalskog stručnjaka...

MITAR NIJE ZA PREMIJER LIGU: Trener Fulama šokirao Englesku, navijači čupaju KOSU SA GLAVE!

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović

Reprezentativac Srbije i napadač Fulama Aleksandar Mitrović proglašen je najboljim igračem sezone u Čempionšipu pošto je u dresu kluba iz Londona u drugoj ligi Engleske postigao 41 gol na 43 utakmice. 

Momak iz Smedereva mogao bi da obori rekord kada je u pitanju broj pogodaka u Čempionšipu, ukoliko bude strelac najmanje dvaput u naredna, ali i preostala tri meča u šampionatu.

 

 

Pohvale na račun najboljeg strelca "kolibara" stižu sa svih strana, a poslednji u nizu o popularnom Mitrogolu, govorio je i Marko Silva, trener Fulama.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Mitrović je spreman da igra u svakom šampionatu, ako mene pitate. Na meni i mom stručnom štabu je samo da stvorimo uslove da izvučemo maksimum iz njega i ostatka ekipe. Fantastičan je uspeh što je proglašen za igrača sezone, čestitao sam njemu, ali najpre i celoj ekipi, jer je to posledica timskog rada - rekao je portugalski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
XYZ

03.05.2022 23:56

Kakav naslov?! Izjava trenera je da je Mitrivić spreman za svaki šampionat!!! Ko je onda rekao da nije za premijer ligu????