LEGENDA PARTIZANA VERUJE: Fejenord može da padne u revanšu, kao onda Njukasl

Autor:

Sport

17.03.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana večeras (četvrtak) od 21 sat igraju revanš meč osmine finala Lige konferencija protiv Fejenorda, a legendarni as crno-belih Ivica Kralj veruje da Parni valjak može da napravi preokret.

LEGENDA PARTIZANA VERUJE: Fejenord može da padne u revanšu, kao onda Njukasl

Foto: Starsport

Miloš Jojić protiv Fejenorda

Nekadašnji golman, a sada direktor skauting službe Partizana smatra da velikan sa "De Kajpa" nije bauk kakvim se predstavlja.

Nema unapred izgubljene utakmice! Gledao sam Fejenord protiv Groningena i Cvolea: ni nalik izdanju u Beogradu. Nije to takva razlika... - rekao je legendarni golman za "Sportski žurnal".

Republika

Foto: Starsport

 

Kralj je bio jedan od heroja Partizanovog ulaska u Ligu šampiona 2003. godine, kada su crno-beli u prvoj utakmici plej-ofa izgubili od Njukasla u Beogradu sa 1:0. On je sada povukao paralelu između te i predstojeće utakmice u Roterdamu.

Otišli smo prežaljeni i ispisali istoriju. Jednostavno, probudio se inat! U najmanju ruku, bili smo ravnopravni i u Beogradu, u NJukaslu demonstrirali „bezobrazluk”. Sad je teža situacija, ali poznajem stručno / igrački kadar i verujem u kvalitet. Nekad krene neželjeno, protivniku, s druge strane, ide sve od noge, međutim, ne treba preterano tugovati posle jednog poraza, padati u euforiju posle jedne pobede. Videćemo... - poručio je Kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading