NEZAPAMĆEN PRESEDAN! Šta su im ONI krivi? UEFA donela ŠOKANTNU ODLUKU zbog Abramoviča!

Autor:

Sport

17.03.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ovome bruji Evropa.

NEZAPAMĆEN PRESEDAN! Šta su im ONI krivi? UEFA donela ŠOKANTNU ODLUKU zbog Abramoviča!

Foto: Tanjug/AP

Roman Abramovič

FK Čelsi će preostale utakmice na "Stamford Bridžu" u okviru Lige šampiona, odigrati lišen podrške publike. Razlog ovome leži u sankcijama EU, koje dosledno prati UEFA, a koje su usmerene protiv vlasnika dvostrukog prvaka Evrope, Romana Abramoviča.

UEFA je potpuno posvećna implementaciji sankcija EU i svih međunarodnih sankcija. Shvatamo da u ovom slučaju je prisutna licenca vlade Velike Britanije koja omogućava Čelsiju da nastavi sa minimumom fudbalskih aktivnosti sve dok to ne obezbeđuje finansijsku korist gospodinu Abramoviču. UEFA će nastaviti blisko da sarađuje i da podržava igrače, osoblje i navijače Čelsija kroz ova teška vremena kako bi im omogućili da brane boje svog kluba na terenu - navedeno je u saopštenju Evropske kuće fudbala. 

Prodaja ulaznica za elitno takmičenje bila bi tretirana kao finansijska korist za Rusa, pa neće biti dozvoljena.

Podsetimo da su Plavci u sredu uveče u gostima nadigrali važećeg šampiona Francuske, ekipu Lila, rezultatom 2:1, pa su se sa ukupnih 4:1 plasirali u četvrtfinale LŠ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Toza

17.03.2022 13:53

Uaaaa Rusi!