NOVI BESPRIZORNI UDAR NA CRVENU ZVEZDU!

Autor:

Sport

13.11.2021

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Fudbalskog kluba Leće Stiki Damjani, ponovo je udario na Crvenu zvezdu zbog transfera Filipa Falka na Marakanu u zimu 2021. godine.

Republika

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković

- Nikakva uplata nam nije legla do sada, ali strpljivo ćemo da čekamo. Izostala zarada nam pravi probleme ali ne želimo da stvaramo tenzije sa Crvenom zvezdpm iako su rokovi istekli- rekao je Stiki Damjani za italijanske medije.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Filipo Falko

Sa Marakane su se pre dva meseca oglasili povodom Falkovog slučaja:  

- Crvena zvezda je za transfer Falka prvobitno imala kašnjenje u plaćanju upravo zbog kašnjenja u naplati planiranih priliva. U tom momentu smo imali nenaplaćena dospela potraživanja od još većeg broja klubova iz više zemalja. Italijanski klub je odmah istakao potraživanje za penale zbog kraćeg kašnjenja koje nismo prihvatili. Iz tog razloga do konačne presude CAS-a po tom pitanju plaćanje nećemo izvršiti jer se ne slažemo sa potraživanjem koje je italijanski klub istakao. Koristimo sve pravne instrumente da zaštitimo klub u ovom momentu, posebno od slučajeva kada druga strana pokušava neosnovano da iskoristi nastalu situaciju i ne pokazuje minimalnu poslovnu etiku dobrog privrednika i poslovnog partnera- rekao je Zvezdin poslovni direktor Marko Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Бата

13.11.2021 17:16

Иначе су познати као редовни платиша