STANKOVIĆ IZNEO LOŠE VESTI: Zvezda OSLABLJENA protiv Kluža, stranac VAN PROTOKOLA!

Autor: Republika

Sport

16.08.2021

10:16 >> 11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković se obratio medijima pred prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope sa rumunskim Klužom.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Najbitnija informacija sa pres konferencije jeste povreda napadača Filipa Falka. Italijan ima nešto ozbiljnije probleme sa butnim mišićem, tako da će biti van protokola protiv rumunskog kluba.

Republika

Foto: Starsport

Filipo Falko

 

I pored nepotpunog sastava, Stanković je svestan u kojim problemima se nalazi rival:

- Kluž ima crveni karton, dve povrede, i njima je važna utakmica. Kad boli, mora da je boli. Ko god da dođe, izvući ce maksimum. Mnogo menjaju formaciju, ali znamo šta nam je činiti - izjavio je Stanković.

Štoper Aleksandar Dragović će upisati 100 meč u evropskim takmičenjima:

- Njegova volja da pokida sve je neverovatna, teško mu je pao Šerif, ne možemo se okretati za onim što je prošlo. Sada će se videti jačina grupe, jer grupna faza LE je značajan uspeh.

Stanković je uporedio igre prošle i na startu ove sezone:

- Kritike za igru od prošle sezone? Fali nam gol više, jedan gol u ranoj fazi menja tok utakmice. Dosta smo golove dali na prekide, ove godine nam ide u kontru, suprotno. Radimo, verovatno će se otvoriti i to.

Utakmica Crvena zvezda-Kluž igra se u četvrtak od 20:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading