NI SAMI NE ZNAJU KAKO SU POBEDILI: Junajted SREĆNIM golom Rašforda srušio Vulvse duboko u nadoknadi!

Autor:

Sport

29.12.2020

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Vulverhempton sa 1:0 u 17. kolu Premijer lige

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pedro Neto u duelu sa Baijem i Megvajerom iz Mančester junajteda

Ovim trijumfom ekipa Olea Gunera Solskjera popela se na drugo mesto i ima samo dva boda manje od vodećeg Liverpula. Sa druge strani Santovi momci su sada na 12. mestu Premijer lige.

U prvom poluvremenu Vulvsi su bili nešto bolji rival i mogli su do gola u 11. minutu kada je Sais pogodio prečku. Jedinu pravu priliku za Junajted u ovom delu igre propustio je Bruno Fernandeš čiji udarac je fantastično odbranio Rui Patrisio.

Drugo poluvreme nije donelo ništa zanimljiviju igru. Junajted je bio nešto bolji, ali nikako nije mogao da stvori pravu priliku. Kavani jeste uspeo da postigne gol, ali je on bio poništen zbog ofsajda.

Vulverhempton je imao dve sjajne prilike u završnici utakmice, ali je De Hea oba puta sjajno intervenisao. I kada se očekivalo da će ostati realnih 0:0, dogodilo se čudo i Junajted je po ko zna koji put ove sezone stigao do srećne pobede. Fernandeš je prebacio dugačku loptu ka Rašfordu, Englez je bio okružen trojicom gostujućih fudbalera, pa je iz očaja šutirao, lopta je pogodila nesrećnog Saisa i odbila se u Patrisijov gol za veliko slavlje trenera i igrača Mančestera.

U ostalim mečevima dana, Arsenal je upisao drugu pobedu u nizu. Pao je Brajton u gostima, bilo je 1:0. Istim rezultatom Barnli je na Turf Muru savladao Šefild, dok je Lids deklasirao Banetov VBA na Hotornsu sa 5:0. Golova nije bilo u duelu Sautemptona i Vest Hema.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading