TRAŽI SE ALTERNATIVA: Nenad Lalatović NA POTEZU!

Autor:

Sport

25.12.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos finansijskim problemima Banjalučki Borac ima ambiciozan plan da na mesto šefa stručnog štaba dovede Nenada Lalatovića umesto smenjenog Vlada Jagodića.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Nadaju se u Borcu da bi Lalatović bio rešenje problema koji ih već duže muče jer uprkos velikim ulaganjima prethodnih godina nikako da postanu konkurentni u borbi za titulu pa su ovu polusezonu završili na petom mestu sa čak 13 bodova manje od lidera Sarajeva.

Zato veruju da bi Lalatović bio pravi izbor i žele da ga dovedu uprkos njegovom važećem ugovoru koji ima sa Vojvodinom do sledećeg leta. U Novom Sadu ne žele da se odreknu odličnog stručnjaka i najavljuju da on ima važeći ugovor. Dok čekaju definitivan odgovor Lalatovića, Banjlučani ipak ne sede skrštenih ruku i imaju alternativu. 

 

Sportsport.ba javlja da je kandidat za trenera i Marko Maksimvić. On je nekadašnji fudbaler Borca, a kasnije je radio u omladinskoj školi, potom kao pomoćni trener u prvim timu, a jedno vreme je obavljao i ulogu sportskog direktora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading