SPEKTAKL U NAJAVI: Interesovanje za utakmicu je nikada veće - ogroman broj gostujućih navijača stiže na stadion!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezabeleženo u istoriji "Čika Dače"...

SPEKTAKL U NAJAVI: Interesovanje za utakmicu je nikada veće - ogroman broj gostujućih navijača stiže na stadion!

Foto: Starsport

Fudbalski Kup Srbije za sezonu 2023/24 ulazi u svoju završnu fazu. Nakon polufinalnih mečeva koji su na programu u sredu 24. aprila biće poznata imena dva kluba koja će u direktnoj borbi na lozničkom "Lagatoru" odlučiti o novom osvajaču prestižnog trofeja.

I dok je u fokusu javnosti meč koji će se sa početkom od 19 časova odigrati na našem najvećem stadionu, a u kojem će Crvena zvezda dočekati Partizan, čini se da je sve spremno i za istinski spektakl u srcu Šumadije.

Naime, na kragujevačkom stadionu "Čika Dača" sastaće se domaći Radnički 1923 i novosadska Vojvodina.

Novosađani znaju kako se osvaja kup. Do sada su u svojoj istoriji dva puta uspevali da stignu do navedenog trofeja, dok Kragujevčani ostvaruju najbolje rezultate u klupskoj istoriji. U ovom momentu se nalaze u samom vrhu srpskog klupskog takmičenja, a istovremeno su prvi put uspeli da se izbore za plasman među četiri najbolje ekipe u kup takmičenju.

Foto: Starsport

Stadion "Čika Dača" će biti ispunjen do poslednjeg mesta

 

Iz svega navedenog jasno je da se očekuje istinski spektakl na "Čika Dači" koji će biti premali da primi sve zainteresovane koji se nadaju plasmanu svojih ljubimaca u veliko finale.

Među 15.000 navijača, koliki je kapacitet kragujevačkog stadiona, svoje mesto će naći i oko 1.000 novosađana koji stižu u Šumadiju iz "srpske Atine".

Kako su istakli iz redova novosadskog superligaša, rukovodstvo Kragujevčana je izašlo u susret Novosađanima i omogućilo im je da dobiju traženi kontigent ulaznica za predstojeći meč.

Da podestimo, meč između Radničkog 1923 i novosadske Vojvodine na programu je u sredu 24. aprila sa početkom od 16 časova, a oba rivala pozivaju svoje navijače da ispune tribine stadiona "Čika Dača" do poslednjeg mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading