ŠMRKAO KOKAIN PO CEO DAN, PA PRIZNAO: "NEDOSTAJE MI...": Alek Boldvin bio u PAKLU POROKA, pa otkrio kroz šta je prošao!

Autor:

Zabava

02.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je istakao da je "čist" 39 godina.

ŠMRKAO KOKAIN PO CEO DAN, PA PRIZNAO: "NEDOSTAJE MI...": Alek Boldvin bio u PAKLU POROKA, pa otkrio kroz šta je prošao!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Alek Boldvin priznao je da je bio teški zavisnik od narkotika i da je dane provodio drogirajući se. On je svoju zavisnost od kokaina uporedio sa ispijanjem kafe i priznao da je dve godine šmrkao beli prah "po ceo dan".

Glumac je proslavio 39 godina otkako je "čist" i tom prilikom iskreno progovorio o paklu kroz koji je prošao kao zavisnik od droge, a potom i alkohola.

Otkrio je da je imao "problem svakog dana tokom dve godine“ i našalio se da je ušmrkao liniju praha dovoljno dugu da se proteže od Zemlje do Saturna i nazad.

U prvomajskom postovanju u podkastu "Our Way" (Naš put) Pola Anka i Skipa Bronsona, Alek je rekao da o svojoj mračnoj prošlosti ne priča tako često, samo kad za to ima smisla. Glumac je dodao da se tačno 23. februara 1985. oprostio od poroka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Alek je nastavio da objašnjava svoje probleme sa kokainom koji su počeli nakon što se preselio iz Njujorka u Los Anđeles 1983. godine i ta navika je ubrzo preuzela njegov život.

- Dve godine sam imao problem svaki dan. Mislim da sam ušmrkao liniju kokaina odavde do Saturna... Uradio sam jedan na prstenovima Saturna, pa smo došli kući - vratili smo ga kući. Mislim, kokain je tada bio kao kafa. Svi su to radili po ceo dan - rekao je Boldvin.

Nakon što se "skinuo" s kokaina, počeo je da se opija, pa je to izmako kontroli.

- Zato što sam prestao da se drogiram, moje piće se povećalo, što vam kažu da će se dogoditi. I to se dogodilo - priznao je glumac i dodao da je morao da se potrudi da ostavi piće, ali i da je to jedna stvar koja mu danas nedostaje.

- Droga mi uopšte ne nedostaje, ali mi nedostaje piće. Volim da pijem - rekao je Boldvin.

Na pitanje šta sada radi umesto da pije, Alek je otkrio da voli da meditira, ali da je teško naći mir i tišinu kod kuće sa sedmoro dece koju deli sa suprugom Hilarijom, piše Daily Mail.

- Pokušavam da meditiram. Ali, meditirati sa sedmoro dece je kao da pokušavate da igrate ping pong na palubi nosača aviona. To je prava muka, čoveče - objasnio je Boldvin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading