PISMO ZVEZDANA TERZIĆA: Vratićemo OFK Beograd na STARE STAZE!

Autor:

Sport

25.12.2020

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, čestitao je novoj upravi OFK Beograda predvođenoj Sašom Stevanovićem rečima podrške.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Kao dugogodišnji igrač OFK Beograda Vi ste u najboljoj poziciji da razumete kako klub funkioniše, koji su mu problemi i kako ih rešavati, iz svog ličnog iskustva, kao igrač OFK Beograda i njegov dugogodišnji funkcioner, najvažnija osobina koja mora da krasi nekog ko se upušta u rukovođenje klubom je velika ljubav. Ljubav prema njegovoj istoriji, uspesima, fantastičnoj omladinskoj školi, prema značaju među njegovim najvernijim navijačima i prema ljudima koji rade i koji su ostali verni klubu i u najtežim vremenima, kao što je ovo sada - naveo je Terzić.

On je takođe u saopštenju pozvao čelne ljude OFK Beograda da se radi na tome da se klub vrati na staze slave.

 

- Mogu samo još da vam obećam svoju bezrezervnu podršku, OFK Beograd je moja mladost i moja druga kuća. Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave, da kao nekada bude ponos Beograda i Beograđana - dodao je Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading