NEMA OPROŠTAJA: Zvezda DONELA ODLUKU oko Kange!

Autor: Sportski žurnal

Sport

25.12.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće na "Marakani" lako oprostiti Geloru Kangi ispad iz Libereca, baš zbog toga što je i ranije imao problema sa disciplinom.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga

Zvezdan Terzić je već rekao da Zvezda sigurno "neće raskidati ugovor zbog takve sitnice", ali kako javlja "Sportski žurnal" Gelor Kanga je na prodaju, odnosno Dejan Stanković definitivno više ne računa na njega.

Kanga nije u planovima za narednu sezonu i ostaće samo ako ukoliko ne pronađe novi klub. 

Stanković nije želeo da govori o tom problemu, samo je "sklonio" Kangu iz tima, pa ga tako nije bilo na poslednje tri utakmice u jesenjem deu šampiona. Smatrao je da mu ofanzivni vezista bahatim potezom iz Češke ruši autoritet, a treneri koji su navikli na italijansku školu fudbala to teško praštaju.

 

A crveno-beli ga se neće lako rešiti jer Zvezda nema nijednu ponudu za Kangu, a poslednju je dobila još letos, taman kada je gabonski fudbaler stigao iz Sparte. Tražio ga je Rizespor, ali je Zvezda rekla ne jer je tada bio veliki deo njenih planova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading