Umalo IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Fudbaler Zvezde OSTAO BEZ SVESTI protiv Inđije, SAIGRAČI MU SPAŠAVALI ŽIVOT!

Autor:

Sport

09.11.2020

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Inđiju 3:2 (1:1) u utakmici 14. kola Superlige Srbije, ali je ova utakmica mogla da ima mnogo skuplju cenu od poraza.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Zvezde

Naime, Gelor Kanga ostao je bez svesti posle vazdušnog duela sa Milanom Radinom, posle čeka su saigrači morali da mu priskoče u pomoć.

Gabonac je nekoliko trenutaka bio bez svesti, a hitra reakcija njegovih klupskih drugova sprečila je katastrofu.

Kada su videli da je Gelor Kanga nepomično ostao na travi, fudbaleri Crvene zvezde su pritrčali u pomoć.

RepublikaFoto: Starsport
Gelor Kanga

Zbog ovoga je samo nekoliko desetina sekundi kasnije Gelor Kanga napustio teren, a reprezentativna pauza će mu dobro doći da se oporavi od šoka koji je preživeo.

Nakon jednog vazdušnog duela protiv Milana Radina, defanzivnog veznog igrača Inđije i sudara glavama, Kanga je pao na teren. Da stvari budu još gore, glavnom je udario i o travnatu podlogu, pa je ostao da leži na terenu stadiona Rajko Mitić.

Reakcija saigrača i medicinskog tima zvezde su bile munjevite, a Dejan Stanković je odmah na teren poslao Srđana Spiridonovića. Fudbaleri Zvezde su vezistu okrenuli na bok i izvadili mu jezik kako ne bi došlo do gušenja.

 

Čak i dok je izlazio sa terena videlo se da Gabonac nije baš siguran šta se dešava oko njega.

Milan Radin je u ovom vazdušnom duelu, koji se desio sasvim slučajno i bez ikakve namere, prošao nešto bolje, ali je i on do kraja susreta zamenjen.

Crvena zvezda je savladala Inđiju 3:2, nakon dva preokreta. Vodio je domaćin golom Falćinelija, zatim je Nešković dva puta matirao Borjana, a Katai sa bele tačke i Dijego Falćineli iz igre su postavili konačan rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading