OČEKUJE SE VELIKI ODAZIV: Zvezda organizuje "Otvoren dan" u Beogradu!

Autor:

Sport

08.11.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u sredu od 13 časova organizuje "Otvoren dan" na terenima Omladinske škole za svu zainteresovanu decu rođenu 2010, 2011, 2012. i 2013. godine koja žele da jednog dana obuku crveno-beli dres.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Lepa prilika za mališane da pokažu svoje fudbalsko umeće

Dečaci će raditi pod nadzorom Milana Savkovića, Slaviše Šuše, Milana Milenkovića i Ivana Gajića, stručnjaka koji predvode pomenute generacije u našem klubu. Ono što je neophodno, to je da se talentovani fudbaleri u 12 časova i 15 minuta pojave ispred svlačionica Omladinske škole, kod južne tribine stadiona, a potrebno je i da ponesu svu opremu za trening, uključujući i kostobrane.

Koordinator baze Omladinske škole Vladimir Cvjetićanin istakao je da mu je drago što će se talentovana deca i budući prvotimci Crvene zvezde ponovo okupiti na terenima iza juga Marakane.

- Drago mi je da posle godinu dana ponovo organizujemo “Otvoren dan”. Taj događaj je tradicija koja je u naš klub “dovela” mnogo talentovane dece. Pozvao bih sve zainteresovane dečake da se oprobaju u našem klubu, istreniraju sa našim trenerima i upoznaju se sa filozofijom rada koju imamo u Omladinskoj školi Crvene zvezde. Nažalost, situacija sa korona virusom nas uslovljava na to da roditelji neće biti u prilici da sa tribina gledaju decu i ovim putem im se izvinjavam zbog toga - rekao je Cvjetićanin.

U Zvezdi veruju da će se na terenima Omladinske škole pojaviti novi Jovići, Grujići, Joveljići...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading