" NE MOGU DA OPIŠEM OVO STANJE"! Ćerka Saše ubijenog u Doboju otvorila dušu nakon saznanja da joj je sestra umešana u zločin: Sipali su mu lekove u surutku, bio je NEPREPOZNATLJIV!

Autor:

Hronika

01.02.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara K., Sašina ćerka iz prvog braka, kaže da se niko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu.

" NE MOGU DA OPIŠEM OVO STANJE"! Ćerka Saše ubijenog u Doboju otvorila dušu nakon saznanja da joj je sestra umešana u zločin: Sipali su mu lekove u surutku, bio je NEPREPOZNATLJIV!

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

Pre dva dana, na izletištu Preslica u blizini Doboja, pronađeno je telo nagog muškarca koje je bilo vezano za drvo i imalo povrede od noža. Identifikovano je kao telo Saše K., oca četvoro dece. Za njegovu smrt osumnjičena je njegova supruga A.K. (33), pretpostavlja se da je u saradnji s njenim ljubavnikom D.L. (19) izvršila ovaj zločin.

Kako je i potvrđeno juče na konferenciji za štampu policije u Doboju, muškarac je pronađen nag, zavezan za drvo, sa selotejpom na ustima.

Iznenađujući preokret desio se nakon ubistva pomenutog Saše K., kada je policija privela njegovu 14-godišnju kćerku. Kasnije je potvrđeno da je i ona pritvorena zbog sumnje da je pomogla u izvršenju zločina, što je potvrđeno za ATV.

- Radi se o starijoj ćerki koju je Saša K. imao sa osumnjičenom suprugom A.K. (33), koja se tereti da je zajedno sa ljubavnikom D. L. (19) isplanirala i svirepo ubila muža - istakao je izvor blizak istrazi.

Tamara K., Sašina ćerka iz prvog braka, kaže da se niko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu.

- Sve se dogodilo na spavanju... Ta spodoba od žene je sipala mom ocu tablete za omamljivanje i on je to popio. Bio je dezorjentisan i taj dečko od 19 godina je mog oca udario tri puta bokserom u glavu i tako je izgubio svest - ispričala je u jednom dahu neutešna devojka i dodala za Mondo da je A. K. privedena kasno uveče.

- Da, privedena je istog dana kada i ostali, samo u noćnim satima, oko ponoći. Ona je zadnja privedena u pratnji socijalnog radnika i policije gde je provela noć u domu. Juče je zajedno sa ostalo dvoje dovedena iz tog doma u tužilaštvo u pratnji policije i socijalnog radnika - rekla je za pomenuti portal Tamara K.

Tamara je dodala da je sa privedenom A.K. bila u skroz dobrim odnosima.

- Moj deda je išao da ga identifikuje, tada smo bili sigurni da je on, ali i dalje ne možemo da verujemo da se ovako nešto desilo. Obdukcija je potvrdila da su mu lekovi za omamljivanje sipani u surutku i da je imao tri uboda od noža u predelu grudi i po telu koje mu je nanela ta žena. Telo mog oca bilo je u neprepoznatljivom stanju... - rekla je neutešna ćerka.

Sašina ćerka, dva dana nakon zločina, ima pomešana osećanja.

- Ne mogu da opišem svoje stanje, osećam i tugu i bes. Saznanje ko mi je ubio oca i to na kakav način.. Ne znam. Ono što sigurno 100 posto mogu da kažem jeste da je motiv ovog ubistva novac! Koristoljublje i ništa drugo. Pa taj dečko od 19 godina je okačio na svom Instagram profilu samo dan pre nego što se sve dogodilo novac,gde je napisao "stigla plata, treba li kome sitno". Strašno.. - navodi Tamara K.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading