KUMA PRIJAVILA DA NEMA SAŠE! Policija otkrila nove detalje ubistva u Doboju: "Mislili smo da je reč o porodičnom nasilju, a onda..."

Autor:

Hronika

31.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala, izašavši na teren i započevši istragu te pokrenuvši potragu.

KUMA PRIJAVILA DA NEMA SAŠE! Policija otkrila nove detalje ubistva u Doboju: "Mislili smo da je reč o porodičnom nasilju, a onda..."

Foto: ATV/Privatna arhiva, shutterstock

Dobojska policija održala je hitnu konferenciju za medije zbog ubistva 46-godišnjeg Saše K., čije je tijelo s ubodnim ranama pronađeno vezano za drvo u šumi, s očima i ustima prekrivenim selotejpom.

Dvoje ljudi je uhapšeno juče pod sumnjom za učestvovanje u ovom zločinu, među kojima je supruga žrtve, A.K., i muškarac za kog se spekuliše da je imao ljubavnu vezu s njom.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, izjavio je na konferenciji da su informaciju o incidentu dobili juče u 11.50 od žene koja je kuma A.K. Ona je prijavila da je A.K. sa muškarcem napustila dom, ostavljajući iza sebe dvoje maloletne dece i krevet s tragovima krvi.

Policija je odmah reagovala, izašavši na teren i započevši istragu te pokrenuvši potragu. U početku se pretpostavljalo da se radi o nasilju u porodici, zbog čega je obavešten Centar za socijalni rad koji je preuzeo brigu o deci. Oko 13.50 stigla je dojava od građana o telu nepoznate muške osobe pronađenom u Preslici. Policijski službenici su na mestu događaja zatekli telo vezano, s usta i oči prekrivenim lepljivom trakom.

Ubrzo je utvrđeno da je u pitanju Saša K.

Policija je ubrzo saznala da bi se u vezu sa ubistvom mogla dovesti lice A. K. (33) i lice L. D. (19).

- Policajci su došli do informacija da su ta dva lica bila u nekoj vrsti emotivne veze pre tog događaja - navedeno je na konferenciji za novinare.

Odmah se krenulo u poteru za A. K. i L. D., mladić je identifikovan i lociran na području Doboja u poslepodnevnim časovima, dok je A. K., za kojeg je potvrđeno da je supruga pokojnog Saše K. locirana na području Banjaluke i uhapšena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading