NAJTRAŽENIJI BEGUNCI U SRBIJI! Ovo su 4 lica sa poternica koja su počinila GNUSNE ZLOČINE - Ubili svoje žrtve pa "isparili"

Autor:

Hronika

28.04.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za jednim se traga više od godinu dana.

NAJTRAŽENIJI BEGUNCI U SRBIJI! Ovo su 4 lica sa poternica koja su počinila GNUSNE ZLOČINE - Ubili svoje žrtve pa "isparili"

Foto: Društvene mreže, MUP

Dejan Popović, ubica iz Čačka, Marko Daničić i Vasilije Gačević, ubice MMA borca, ali i Jetmir Gočaj koji je ubio pre godinu i po dana Ivanu Krivokapić trenutno su najtraženiji begunci ubice u Srbiji. Nakon počinjenog zločina, ova četvorica muškaraca nestala su bez traga i do dana današnjeg niko ne zna gde su.

Srpska policija traga za Dejanom Popovićem zbog sumnje da je pre dva dana u 10 sati u Preljini kod Čačka ubio Maria Simovića (44).

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Nezvanično, Dejan je pozvao Maria na telefon da porazgovaraju. Kad je došao u firmu "Marteks" Popović je izvadio pištolj i izrešetao Simovića. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

- Muškarac je ušao u lokal, pozvao da da porazgovaraju. Potom je izvadio pištolj i upucao ga. Mario Simović je ostao mrtav na licu mesta. Motiv ubistva je po svemu sudeći sukob od ranije i neraščićeni ljudski odnosi - rekao je jedan od očevidaca koji se našao na licu mesta.

Njegovim roditeljima koji su došli na mesto obračuna pozlilo je, pa je Hitna pomoć morala da reaguje.

- Mario i Dejan se poznaju i veruje se da se motiv krije u neraščišćenim računima od ranije - kaže naš izvor blizak istrazi.

Ubice MMA borca: Vasilije Gačević i Marko Daničić

Vasilije Gačević i Marko Daničić, ubice MMA borca nalaze se u bekstvu već dva meseca, a policija je za njima raspisala potragu, međutim, od njih ni traga ni glasa!

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP

 

 

Ubistvo se dogodilo u noći između 23. i 24. februara na Dorćolu kada su, prema prvim informacija, ubice sačekale žrtvu ispred kafića u kojem je bio sa društvom, te ga jurili sve do Dunavske ulice gde su ga sačekali i monstruozno ubili.

Nadzorne kamere su snimile napad, a "Blic" je došao i u posed jednog snimka na kojem se vidi kako Savić beži od dvojice ubica, koji se posle manje od minuta vraćaju, opušteno šetajući, kao da nekoliko trenutaka pre toga nisu ubili Savića i teško ranili mladića Stefana M. (32) koji je želeo da obrani žrtvu.

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova je raspisalo potragu za ubicama, Markom Daničićem (23) i Vasilijem Gačevićem (23).

Policija poziva sve građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona:

011/279 74 77
066/889 42 07
066/878 23 05
kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici

Ubica Ivane Krivokapić

Ivana Krivokapić (26) brutalno je ubijena pre više od godinu dana u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a za osumnjičenim, inače njenim emotivnim partnerom Jetmirom Gočajem (24) i dalje se traga.

Ivanin ubica je uspeo je izmaći pravdi, uprkos međunarodnoj poternici. Ipak, situacija ostaje kompleksna, a porodica nastavlja svoju borbu za pravdu i istinu u vezi sa smrću njihove voljene Ivane.


Jetmir Gočaj

Ivana se danima nije javljala na telefon, kada su zabrinuta braća odlučila da odu do njenog stana na Zvezdari 24. decembra prošle godine. Morali su da razvale vrata stana i tada su zatekli telo nesrećne devojke.

Devojka je zatečena otkopčanih pantalona i podignute bluze sa vidljivim modricama po vratu. Kasnije se ispostavilo da je imala povrede i na prstima šake, što ukazuje da se borila sa svojim ubicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading