SVI DETALJI SMRTI U STRELJANI! Ubio se pred očima JEDNOG ČOVEKA - Odlučio da završi na MESTU KOJE JE NAJVIŠE VOLEO!

Autor:

Hronika

10.05.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U streljani pakla na tragičan način svoj život je okončao Slobodan Ciga Gavrić koji je pet puta bio državni prvak.

SVI DETALJI SMRTI U STRELJANI! Ubio se pred očima JEDNOG ČOVEKA - Odlučio da završi na MESTU KOJE JE NAJVIŠE VOLEO!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slobodan Ciga Gavrić(82) legenda streljačkog sporta hicima iz pištolja u četvrtak popodne okončao je svoj život na strelištu u klubu Tokarev u sastavu Streljačkog saveza Srbije, u Beogradu. 

Pre nego je pištolj CZ 9 milimetara usmerio ka svojoj desnoj slepočnici, čuveni Ciga koji je i vodi jedan streljački klub iz Beograda i bio organizator streljačkih manifestacija, ispalio je 28 metaka u mete ispred sebe. Iza njega, kako propozicije nalažu, nalazio se instruktor i to na samo oko metar daljine. 

Iako nije bio neposredni očevidac događaja, naš sagovornik iz kluba, je zatekao mrtvog iskusnog strelca.

- Pre nego je došao u streljanu u Tokarev, Ciga je bio dole u prostorijama saveza i sa svima se srdačno pozdravio. Njega su svi znali kao legendu našeg sporta po čuvenju jer je on 1943. godište. On se i sa 70 godina takmičio jer se odlično držao, a poslednjih godina je dolazio kao obični građanin. Bio je vedrog duha i niko nije premetio da ga nešto muči, ali je njegova ćerka, juče, pošto je njen otac izršio samoubistvo, policiji kada su je pozvali sa lica mesta, rekla da je on bio u depresiji i da nisu iznenađeni tragičnim krajem, odnosno da je tako nešto bilo očekivano - ispričao je nezvanično sredovečni muškarac za Republiku. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

U streljani Tokarev se ubio strelac

Prizor koji je zatekao na licu mesta, gde su se okupili u tom trenutku svi prisutni u klubu i savezu, sve je zgrozio.

- Nije mu bilo spasa. Povrede su bile strahovite i preminuo je na licu mesta. Policija je utvrdila da je ispalio ukupno 28 metaka prema metama. U treću metu je ispalio dva metka i okrenuo pištolj u svoju slepočnicu i bez ijedne reči povukao obarač. Zatekli smo ga da leži na leđima, a čaura je pronđena ispod njegove desne noge - prepričao je očevidac.

Upućeni kažu da je Gavrića ubila samoća u kojoj se nalazio od smrti supruge sa kojom je bio preko 50 godina. 

- Verujem da je imao dozvolu za oružje i da je imao i kod kuće neko naoružanje, ali da je odlučio da njegov kraj bude na mestu koje je najviše voleo još od rane mladosti - istakao je izvor Republike. 

Pet puta bio državni prvak

Gavrić je u svojoj bogatoj streljačkoj karijeri osvojio 40 nacionalnih titula. Dve godine zaredom, 66. i 67. je bio državni prvak u gađanju iz malokalibraske puške. Ukupno pet puta je osvojio zlatne medalje na državnim prvenstvima.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

https://www.youtube.com/shorts/o88CeOlYG9c

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading