KOSTU NA INTERNET MREŽI NAUČILI DA UBIJA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklanjamo ikonu Svetog Jovana Bogoslova u zlatotisku!

Autor:

Hronika

20.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

KOSTU NA INTERNET MREŽI NAUČILI DA UBIJA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Poklanjamo ikonu Svetog Jovana Bogoslova u zlatotisku!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 20. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča, plus vam poklanja ikonu Svetog Jovana Bogoslova u zlatotisku.

VUČIĆEVA NAJTEŽA 72 SATA: Predsednik kod patrijarha, pa u Njujork da brani Srbe

Aleksandar Vučić najavio je juče susret s patrijarhom Porfirijem u Hramu Svetog Save, gde je poglavar SPC rano jutros trebalo da primi predsednika Srbije, predsednika Srpske Milorada Dodika i još neke predstavnike Srba iz regiona. Potom, sledi odlazak šefa države u Njujork i borba za naše nacionalne interese protiv najmoćnijih zapadnih sila, koje po svaku cenu žele da sa što više glasova usvoje sramnu rezoluciju o navodnom genocidu u Srebrenici.

POTRAGA ZA RAISIJEM: Nestao helikopter predsednika Irana

Ministar unutrašnjih poslova Irana Ahmad Vahidi potvrdio je da je helikopter s iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem imao "incident pri sletanju u istočnom Azerbejdžanu".

On je naveo da su se juče, nakon otvaranja brane Kiz Kalasi, kojem je prisustvovao i predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev, Raisi i pratnja vraćali sa tri helikoptera, od kojih je jedan imao "prinudno sletanje" zbog lošeg vremena, prenela je agencija Tasnim. Druga verzija koja se pojavila iz nekoliko izvora, međutim, glasila je da se helikopter srušio. Do zaključenja ovog izdanja potraga za predsednikom i njegovim helikopterom i dalje je bila u toku.

MONSTRUM KOSTA BIO DEO MREŽE: Kolumbajning podstiče decu da ubijaju po školama

Policija istražuje da li je Kosta Kecmanović, dečak-ubica, masakr u OŠ" Vladislav Ribnikar" počinio pod uticajem strašnog internet-pokreta Kolumbajning, saznaje Srpski telegraf. Postoje indicije da ga je opasni pokret koji je pratio u dužem vremenskom periodu pre nego je izvršio masovno ubistvo inspirisao da i sam postane zločinac.
Tokom istrage masakra u "Ribnikaru" otkriveno je, između ostalog, da je Kosta u video-zapisima na internetu tražio grešku aktera da bi je izbegao pri izvršenju svog monstruouznog čina.

 

DIVLJAK NANELI PESNICOM NA LAZAREVIĆA

Nezapamćen incident dogodio se uoči trećeg meča finala AdmiralBet ABA lige kad je košarkaš Partizana Džejms Naneli juče pesnicom udario Zvezdinog igrača Stefana Lazarevića i naneo mu teške povrede.

 

SAD JOJ OPET DOBAR ASMIN: Aneli doziva bivšeg

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić, nakon raskida s Markom Janjuševićem Janjušem, dozivala je bivšeg muža Asmina Ahmića da joj se vrati, zbog čega je Alibaba javno isprozivao bivšeg košarkaša i poručio mu da se ubije jer se izblamirao što ju je čak i verio pred kamerama.
Naime, pošto je Aneli otkrila da želi da se suoči s Durdžićem u Beloj kući, on se oglasio putem Instagrama, te se obratio njenom rijaliti-dečku, aludirajući na to da mu nabija rogove.

 

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 20. maj 2024. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dule

20.05.2024 09:13

Ajde bre ne lupajte, ako se to tako moze, neka i specijalci vezbaju preko interneta i imaju obuku isto tako i doktori neka specijalizaciju rade na internetu, ne na pacijentima, pogotovo hirurg! Jedno je virtualna igra, drugo stvarnost

Imate li obraza

20.05.2024 13:12

Ohoo. Neko bi da krvnika opasnog po okolinu i roditelje saucesnike oslobodi krivice. Krenulo spinovanje.

Salr

20.05.2024 14:49

Policija i vojska vise ne treba na teren i obuku, sve preko interneta nek vezbaju!