KAKO POGLEDATI LJUDE U OČI I REĆI IM PRIMITE MOJE SAUČEŠĆE?! Otac vozača koji je usmrtio devojčicu kod Šapca u ŠOKU: Naša porodica je od sinoć zavijena u crno!

Autor:

Hronika

03.08.2023

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteže je skupiti snagu da se ode do porodice poginule devojčice da se izjavi saučešće, ali to moramo da učinimo, kaže nesrećni otac Luke M.

KAKO POGLEDATI LJUDE U OČI I REĆI IM PRIMITE MOJE SAUČEŠĆE?! Otac vozača koji je usmrtio devojčicu kod Šapca u ŠOKU: Naša porodica je od sinoć zavijena u crno!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nesreća u Bogosavcu, Luka M.

Otac vozača Luke M. (22) koji je sinoć posle 20.30 časova usmtio devojčicu u sleu Bogosavac kraj Šapca kaže da je njihova porodica od sinoć zavijena u crno.

Kako kaže za portal Republika.rs, najteže je skupiti snagu da se ode do porodice da se izjavi saučešće, ali da to mora da učini zbog njegove porodice. 

- Ne znam šta da kažem. Tragedija, teško mi je da pričam. Naša kuća zavijeno je u crno. Šta se desi... Juče nije radio, bio je praznik, i desi se nesreća - priča kroz suze otac vozača.

- Najteže mi pada što je ugašen mladi život jednog anđela, to niko to nije želeo. Osuđeni smo na patnju. Od sinoć kad se desila tragedija nešto pre 20.50  ne možemo da dođemo sebi. Otićićemo da izjavimo saučeśće, ali to neće doprineti manjem bolu porodici devojčice, a ni našoj tugi koju niko nikad niko neće razumeti. 

- On je sinoć bio u gradu, nije bio ni na kakvom slavlju. Trudio se da zaradi za sebe, da radi. Mi smo radnička porodica. Teško nama koji ćemo sad ceo život živeti sa tim. Kako pogledati ljude u oči i reći im primite moje saučešće.

 

 

- Kad nas je zvala policija da nam kaže sta se desilo nadali smo se da ce preživeti, ali da li je sudbina, ili nesreća nastala zbog mog sina, to ne znam. Nije na meni da sudim - rekao je za portal Republika.rs otac vozača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading