PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA JEZIVE NESREĆE KOD ŠAPCA: Devojčica (14) je izgubila život zbog divljačke vožnje mladića, komšije u šoku - ovuda svi jure (FOTO)

Autor:

Hronika

03.08.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna devojčica nastradala je kada je na nju naleteo automobil "ford fiesta".

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA JEZIVE NESREĆE KOD ŠAPCA: Devojčica (14) je izgubila život zbog divljačke vožnje mladića, komšije u šoku - ovuda svi jure (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Poginla devojčica u Bogosavcu

Devojčica L. C. (14) nastradala je nedaleko od svoje kuće kada je na bicikl koji je vozila udario L.M. (22) iz Šapca "ford fiestom". Devojčica se kobne večeri vraćala sa rođendana.

Užasna saobraćajna nezgod dogodila se sinoć oko 20. 30 sati u mestu Bogosavac, kod Šapca.

Nesrecna devojčica nastradala je kada je na nju naleteo automoibl koji  je vozio mladić iz Obliznjeg sela Dobrić. Nesreća se desila preko puta zatvora u mestu Bogosavac.

Kako navode komšije unesrećene porodice devojčica je juče bila na rođendanu kod drugarice. 

- Drugarica joj je slavila rođendan i tamo je bila. Vraćala se kući kada je pijani vozač udario. Koliko je jak udarac bio dete je nastradalo na mestu nesreće - priča potresena komšinica i dodaje:

- Ne mogu da vam opišem koliko nam je svima teško. A da ne pričam o njenim roditeljima. Otac i majka su potpuno van sebe ni lekovi im ne pomažu da se smire. U očajnom je stanju i brat devojčice koji je , koliko znam, godinu dana stariji od nje. Ovo je velika tragedija za sve nas - kaže uplakana žena. 

Kako smo ranije objavili automobil "ford fiesta" kojim je upravljao L.M. udario je devojčicu koja je vozila bicikl. 

- Nakon nesreće ubrzo je stigla hitna pomoć i policija. Ekipa šabačke hitne pomoći dovezla je urgentni centar ali devojčica nije disala i nije bilo srčane radnje. Lekari su uporno pokušavali reanimaciju, ali bez uspeha. U 21.30 upisano je zvanično vreme smrti. Cela ekipa koja je radila na reanimacija bila je u suzama - rekao je izvor upoznat sa tragedijom.

On je dodao da je vozaču izmereno više od jednog promila alkohola u krvi! 

Kako su nam ispričali meštani, ovo je glavni put koji vodi ka mnogim mestima u okolini Šapca. 

- Divljaju, svi jure. Ona je bila na rođendanu kod drugarice vraćala se biciklom kada ju je udario taj dečko. Strašno, kažu neosvetljeno, nije to problem nego što treba da se zaustavi divljanje i nasilnička vožnja mnogih koji prolaze tim putem - kaže komsija za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading