BELIVUK 7 SATI NABRAJAO "GREŠKE" SVEDOKA: Vođa klana upozoren da skrati - žurim , letim, ma letim sudija

Autor: veljko belivuk suđenje 7 sati

Hronika

22.06.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belivuk je predočio po njegovom mišljenju nedoslednosti iskaza svedoka okrivljenih i njihova međusobna neslaganja

BELIVUK 7 SATI NABRAJAO "GREŠKE" SVEDOKA: Vođa klana upozoren da skrati - žurim , letim, ma letim sudija

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ/Đ.KOJADONOVIĆ

Suđenje klanu Veljka Belivuka danas je otvoreno u 14:30 časova posle prozivanja svih stranaka u postupku čime su se stekli uslovi za nastavak glavnog pretresa, drugi i poslednji u ovoj nedelji. 

Veljko Belivuk je kako se približavao kraj radnog vremena suda sve više ubrzavao svoj monolog kako bi rekao sve što je napisao i osporio iskaze trojice svedoka okrivljenih. 

- Slušali smo... kako rekoše...štaviše reče... vama ostavljam na ocenu...logike nema, ne zaboravimo...čusmo i da....On kaže da Veljko to jest ja... Tako na strani...- sa ovim terminima počinjao je Belivuk rečenice izgovorene  tetralnim tonom. 

Govoreći o njihovim iskazima u vezi sa otmicom i ubistvom Zdravka Radojevića Belivuk je rekao da su Lalić i Hrvatin oprečno govorili o slučaju i pomešali su tekstove koje su dobili u tužilaštvu. 

"E sunce moje", rekao je komentarišući da unapred zna da će tužilaštvo reći da se radi o lapsusima svedoka okrivljenih, ali da je on svojim preciznim pitanjima predupredio da do toga dodje.

Sudija sugeriše Belivuku da će za 15 minuta kraj suđenja i da ne predočava iskaze svedoka, nego da ih ukratko prepriča

- Žurim , letim, ma letim sudija - govori Belivuk osmehujući se, dok prisuti jedva prate suđenje od umora, budući da Belivuk istiim tonom govori sve vreme više od šest punih sati. 

Prelazi na ubistvo Milana Ljepoje, Hrvatin govori da na retrovizoru njegovog pasata karavana ima neka traka, mašna za kosu ili nešto treće, a u policijskoj dokumentaciji nema ničega od toga.  Kaže da se i u ovom slučaju njihove izraze strahovito kose . 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading