ZVEZDAN OPLEO PO NENADU! Evo šta je rekao Ša pre nego što je ušao u Elitu! Ovo se dosad nije znalo!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mi ništa jasno, ne znam šta se dešava sa njima. Po klipovima vidim da Ša vileni non-stop, treba neko da mu kaže da malo spusti loptu.

ZVEZDAN OPLEO PO NENADU! Evo šta je rekao Ša pre nego što je ušao u Elitu! Ovo se dosad nije znalo!

Foto: ATAImages

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić oglasio se za domaće medije, pa dao svoj sud o gorućim temama u rijalitiju "Elita". On je prvo progovorio o vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, kao i o burnim svađama koje imaju, pa je objasnio da više ne može da prepozna repera, s kojim se u spoljnom svetu super slagao.

- Čuo sam se sa Ša sat vremena pre nego što je krenuo u Šimanovce, rekao sam mu da treba da se pokaže onakvim kakav jeste, kakvog ja poznajem, da pokaže vrline. Tada je bio sa Vanjom, razvodio se, rekao sam mu: "Daj, bre, Šaki... Svaka čast tim devojkama, ali ti si Ša, na ulici si 30 godina, reper si, neko si i nešto, nešto si napravio." Rekao sam mu da se pokaže kako treba, da pusti žene da njega jure, a ne on njih, da se digne malo. Rekao mi je: "Brate, hvala ti mnogo, obećavam, videćeš." Došao je do rampe, već se rasplakao zbog nje, tako je već krenuo - priča Zvezdan za Pink i dalje priznaje da je neretko i sam zbunjen zbog prirode odnosa Mione i Ša i njihovih svađa:

Foto: TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić i Miona Jovanović

- Nije mi ništa jasno, ne znam šta se dešava sa njima. Po klipovima vidim da Ša vileni non-stop, treba neko da mu kaže da malo spusti loptu. Ako ovako nastavi, on će završiti u ludnici, već je zreo za to! Balave klinke su ga upropastile, ne sme ovo da radi sebi. Neću nikoga da imenujem, ali svima je jasno šta se dešava.

Slavnić tvrdi da Nenad ima problem sa ženskim rodom, odnosno da mu se s vremenom pojavio bag, koji, po svemu sudeći, ne može da reši.

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

- On ima neki bag sa devojkama i kada je u vezi. Doživljavam ga totalno drugačije kad pričamo jer s njim možeš da razgovaraš o čemu god želiš. Gradsko je dete, nije mi jasan s tom ljubomorom, ne može da razmišlja normalno... Ja sam prošle godine čuo kako priča s Matorom, kako savetuje druge ljude, ali sebi ne može da pomogne. Kada bih otišao tamo, rekao bih mu odmah: "Spusti loptu, šta ti je. Šta god da je, to je devojka koju si upoznao pre nekoliko meseci, zašto do te mere sve to." Ne znam što ne može da je ostavi mesec dana na miru, mislim da bi mu tada sve bilo jasno - ili bi ga jurila ili tu ne bi bilo ništa. Neka je pusti, pa nek crkne, nek trenira, radi već nešto, pa će videti da li ga stvarno voza ili ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading