MIONA ŠOKIRALA! HOĆE AKCIJU SA SADAŠNJIM I BIVŠIM! Konačni raskid sa Ša sve izvesniji!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Krofak pričao o tome kako se nekad slagao sa Mionom, proradile su stare emocije...

MIONA ŠOKIRALA! HOĆE AKCIJU SA SADAŠNJIM I BIVŠIM! Konačni raskid sa Ša sve izvesniji!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica "Elite" Miona Jovanović napravila je haos u rijalitiju i šokirala gledaoce kad je na kolenima molila bivšeg dečka Stanislava Krofaka da se pomire, pa je predložila troju sa sadašnjim i bivšim momkom! Ništa ne bi bilo ni najmanje čudno da ona već mesecima nije u vezi s reperom Nenadom Aleksićem Ša, dok je Stanislav uporedo ušao u emotivni odnos s Majom Marinković, koja se sada od njega ne odvaja. Mioni su se tokom Krofakovog izlaganja, po svemu sudeći, vratile stare emocije, pa je rešila da ga pita da izglade odnos, te je nakon ovih reči Ša doživeo pomračenje i razlupao imanje.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

 


- Kad sam ušao u rijaliti, rekao sam da me Miona ne zanima. Došao sam kao slobodan momak, s dobrim namerama, i ona je za mene gotova priča. Nisam ljubomoran na Ša, šta više, neka nastave dalje srećni. Bitno mi je da sam u celoj priči s njom uvek bio iskren i da su emocije s moje strane bile realne - pričao je on, a Miona se nadovezala, pa je kroz šalu pokušala da napravi smešnu situaciju, međutim, usledio je kontraefekat:

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

 


- Ajde mi daj šansu da ispričam sve što mi je na umu. Molim te da me saslušaš, da ti kažem da bih volela da popričamo o svemu, pa da onda odlučiš. Daj mi šansu, ne bih volela da se nadalje svađamo po ceo dan! Ajde da sve troje sednemo, da vidimo da li možemo lepo da se slažemo, pa možda napravimo i trojku!


Tada je Ša pukao, pa je moralo da reaguje obezbeđenje.


- Ne mogu da verujem da svojim očima gledam kako ga Miona moli! Ne mogu više da prepoznam devojku s kojom sam, ovo više nema smisla. Po ceo dan namerno pokušava da ponizi Maju Marinković, sve da bi iz nje izvukla najgore i da bi je ogadila Stanislavu. Namerno to radi jer hoće njega da natera da s njom raskine. Ne mogu da verujem na šta je devojka sve spremna. Imam nekad utisak da uopšte ne poznajem devojku s kojom sam mesecima u vezi.


Aleksić je u jednom trenutku po ko zna koji put počeo da šutira žardinjere po imanju, pa je obezbeđenje pritrčalo da ga izoluje i smiri.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading