MIONA ODLEPILA POSLE OVIH REČI! Ša devojci obećao jednu stvar! Pomenuo i SVADBU!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Eliti su situacije sve zanimljivije...

MIONA ODLEPILA POSLE OVIH REČI! Ša devojci obećao jednu stvar! Pomenuo i SVADBU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović osamili su se u dvorištu Bele kuće, pa su pričali, a reper je iznenadio rečima da bi rado sada napravio svadbu!

- Što se mene tiče, da smo sada u spoljnom svetu ja bih te terao da se udaš za mene! Mogli bismo da napravimo svadbu, ali naravno to je sada samo fikcija i sve je u mojoj glavi. Mada, da li bi pristala da se udaš za mene, da smo sada napolju i kada bih te pitao -  pričao je Ša kroz smeh, a Miona se nadovezala:

- Iskreno ne znam! Mada, ušla bih u neku priču sa tobom, makar se posle toga odmah razveli! Navikla sam na ove naše prepirke i ljubav, možda bi nam bolje išlo napolju nego ovde. 

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Dok je pričala sa Nenadom, Miona se sve vreme smejala, pa je u jednom trenutku počela i da skače, što govori o tome koliko joj je drago da se sada slažu i da nema zle krvi.

Podsećamo, Ša je danas u toku dana razgovarao u Rajskom vrtu sa Drvetom Mudrosti o njegovom odnosu sa Mionom Jovanović, da bi potom pričao o vezi Maje Marinković i Stanislava Krofaka. On je objasnio da među njima verovatno ima hemije, ali da će vreme da pokaže u kom pravcu će se situacija odvijati. 

- Što se tiče Mione i njenog bivšeg odnosa, taj odnos mi je koliko toliko jasna, ali ona mi nije jasna - rekao je Ša.

Šta te najviše muči i buni kod Mione? - upitalo je Drvo.

Bune me njeni odgovori, buni me to šta nju zaninma u odnosu Stanislava i Maje, to što mora da komentariše. Buni me taj izlazak da joj roditelji ne daju, ne znam da li je to čupalica da se ona skloni. Mene ne bi bunilo da je ona jasna. Tu ima svega, pitanja, tu smo da odgovaramo, a nema pitanja za nas - rekao je Ša.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kraki

04.04.2024 18:37

SA SA VI Sa bi ope da se zeni, nevidjen gluperda