MILJANA KULIĆ PROGOVORILA NA TEMU BIVŠIH PARTNERA! Pomenula Ivana, pa otkrila kakav je u krevetu!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka je pričala bez dlake na jeziku!

MILJANA KULIĆ PROGOVORILA NA TEMU BIVŠIH PARTNERA! Pomenula Ivana, pa otkrila kakav je u krevetu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Učesnica Elite Miljana Kulić pričala je sa Darjanom Radomirovićem o bivšim partnerima, pa je otkrila šta je najviše volela da radi u krevetu posle intimnog odnosa. Ona tvrdi da je sa bivšima volela da se češka i mazi, pa je objasnila da se oko toga najviše svađala sa bivšim dečkom Ivanom Marinkovićem. 

- Mnogi vole da zapale cigaretu posle seksa, a ja na primer nisam taj tip. Najviše sam volela da se češkam i da se mazim. To sam Ivanu uvek zamerala. Dok smo bili zajedno nije hteo da me češka, pa sam na njega vikala. Ljudi obično puše posle seksa, a sa mnom to nije bio slučaj, iako za sebe mogu da kažem da baš volim cigarete - pričala je Kulićka, a Darjan se samo smejao.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Miljana Kulić

 

Inače, Miljana je nedavno doživela pomračenje, nakon što su je cimeri optužili za krađu novca u Eliti. Nju su Anđelo Ranković i Anita Stanojlović optužili, pa je nastao karambol, kada je odlučila da se sveti Teodori Delić i Nenadu Macanoviću Bebici. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić i Darjan Radomirović

 

Tada je odlučila i da uništi njegove stvari, pa da mu se useli u krevet, a onda je uradila nešto iznenađujuće.

Ali, ni tu se nije zaustavila. Kulićeva je otišla do kapije gde se nalazilo smeće, a onda krenula da kopa po njemu. I dalje nije jasno šta je Kulićeva tražila u smeću, kao ni da li je našla to što je tražila, ali jedno je sigurno - svi su zgroženi.

Inače, Miljana je nakon toga ispred garažnih vrata porazgovarala sama sa sobom.

Ako sam ljubomorna ovde na bilo koga, Bog nema vrati meni i mojoj porodici... Ja ljubomorna... Ja znam da sam ovde najbolja, ali neko očigledno želi da me izludi. Još se ja sprdam ovde, kažem: "Miljana Kulić izlazi kao osmoplasirana, ulazi u studio, po njenoj faci ne može da se nasluti da li je ljuta, srećna ili razočarana". 

 BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading