BOJANA URNISALA ANĐELU ŠPARAVALO! Bacila je u razmišljanje zbog ovih reči, nove svađe u najavi!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvoji kod kuće imaju različite vodove manipulacije kad si ti u pitanju. Majka te ucenjuje raznim stvarima, provocirala je Bojana!

BOJANA URNISALA ANĐELU ŠPARAVALO! Bacila je u razmišljanje zbog ovih reči, nove svađe u najavi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnice Elite Bojana Pavlović i njena devojka Anđela Šparavalo ponovo su počele sa čarkama posle mirnog perioda, a Bojana je sada bacila Anđelu u razmišljanje jer je pričala na temu roditelja. Ona smatra da je Anđela ubijena u pojam i da nije dobro da za sve sluša majku.

- Tvoji kod kuće imaju različite vodove manipulacije kad si ti u pitanju. Majka te ucenjuje raznim stvarima, ko zna kako se ponašala tokom svog odrastanja kad tebi preko video poziva govori sve o1ne grozote! Ne smem ni da zamišljam kakva vam je atmosfera u kući, ali je jasno da nije baš najbolja kad se vidi kako razgovarate pred kamerama - počela je Bojana, a Anđela se nadovezala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

 

- Ne znam odakle sad to... Taman si se primirila i sad iz dosade ponovo počinješ da me provociraš. Ne znam kakvo ti je to ponašanje, ali neću sigurno opet da pričam o mojima, pa da se sledeći put isto jave i da pričaju da sve lažem. Takve traume mi nisu potrebne više, hoću ovde da budem dostojanstvena do kraja, kad sam već do sada izgurala ovoliko.

Podsećamo, nakon burnih događaja u rijalitiju "Elita", javnost je bila iznenađena emotivnim potezom Sandre Šparavalo, majke učesnice Anđele. Naime, Sandra je objavila na sbvom profilu na društvenoj mreži Instagram sliku iz "Elite" na kojoj je njena ćerka u kadru sa Anđelom Rankovićem, tokom neke od rasprava za crnim stolom.

Ova fotografija izazvala je brojne reakcije, a komentari na društvenim mrežama počeli su da se niži kao ludi, pogotovo zbog komentara Anđeline majke Sandra da samo Rankovića prihvata da bude partner njene mezimice. 

Ako se neko slučajno pita, zašto je Anđela onako ćaknuta u glavu... Kraj ovakve majke neprijatelji ti dođu kao med i mleko - napisala je stranica na društvenoj mreži Instagram koja komentariše sva dešavanja iz rijalitija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading